Партнер рубрики Події

Селфі на даху вагона: 15-річного хлопця, якого вдарило струмом, вдруге оперуватимуть. Стан важкий

Селфі на даху вагона: 15-річного хлопця, якого вдарило струмом, вдруге оперуватимуть. Стан важкий
  • Дитина в реанімації. Добре, що серце не ушкоджене, кажуть медики. Проте прогнозів не роблять. Лише констатують: стан важкий.
  • Медикаментами та всім необхідним пацієнт наразі забезпечений.

15-річного хлопця мало не вбило струмом в депо. Він у реанімації. Про це редакцію повідомили читачі.  

  • 25 травня о 18.37 в м. Тернопіль на вул. Бродівській, 61, на території ВП «Пасажирське вагонне ДЕПО Тернопіль», за невідомих обставинах зазнав ураження електричним струмом неповнолітній житель м. Тернопіль 2005 р.н., - повідомив речник управління держслужби з надзвичайних ситуацій Сергій Данілін. – Хлопця шпиталізували до Тернопільської обласної дитячої лікарні з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, електротравма, опіки 30% тіла, стан важкий».

Як вдалося з’ясувати, хлопець проживає недалеко від залізничних колій. Вирішили з друзями вирушити до вагонів у пошуках розваг. Один з хлопчаків заліз на вагон. Дротів під напругою ніби не торкався. Але як нам пояснювали фахівці, між дротом і залізною поверхнею вагону створюється електрична дуга. Навіть не торкаючись дроту, може вразити струмом.

  • Пацієнт в реанімації, у нього 25% опіків тіла, - каже медичний директор обласної дитячої лікарні Алла Філюк. - Вчора (25 травня – прим. авт.) його прооперували, сьогодні о 13.00 запланована друга операція. Стан дитини  важкий, в реанімації.

Прогнозів щодо одужання медики не дають. Проте відмічають, що серце не ушкоджене, що зазвичай трапляється при ураженні струмом. Тому це добре.

Відео дня

Наразі підліток забезпечений медикаментами та всім необхідним, запевнила Алла Філюк.

Підліток поплатився за бажання зробити селфі на даху потяга, кажуть у поліції.

- За попередніми даними, підліток ще з двома друзями прогулювалися на території залізничного депо. Зі слів товаришів потерпілого, хлопець хотів сфотографуватися та піднявся сходами на дах вагону, - каже начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в області Сергій Крета. - Від різкого удару струмом його відкинуло на землю.

Відомості за даним фактом внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.

Правоохоронці застерігають підлітків від необдуманих вчинків. Варто пам’ятати, що прогулянки на даху потягу можуть бути смертельно небезпечними. Також звертаються до батьків: цікавтеся дозвіллям своїх дітей, аби попередити подібні ситуації.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    От дятел там 30000 вольт . Звичайно ,що таке напруженість електричного  поля він в школі прогуляв хоча там на практиці мали б розказати щоб впихнути в голову тих любителів селфі . Це то саме ,що електрощокер чим блище електроди між собою тим більше дуга так само і на вагонах
  • Оля Паніна

    Я у мами єбанько, серія 124
  • Ростислав Білинський

    CrskmrbСкільки ще потрібно смертей щоб люди перестали лізти на вагони? Таке враження, що телебачення та інтернет проходить повз них.
  • Руслан Данильчук

    На жаль, це не перший випадок уражень струмом.вже би справді ті молоді люди більше читали... Стільки пишуть і все одно!( Навіть не знаю що в таких випадках казати...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up