Партнер рубрики Події

15 січня на Тернопільщині діють Стабілізаційні графіки вимкнення електроенергії, ліміти споживання знижені

15 січня на Тернопільщині діють Стабілізаційні графіки вимкнення електроенергії, ліміти споживання знижені

Якщо є потреба, то енергетики вимикають відразу по двох чергах.

Внаслідок обстрілів об'єктів енергетики України, на сьогодні, 15 січня, суттєво зменшився ліміт споживання для нашої області.

Про це повідомляє ВАТ Тернопільобленерго.

— Енергетики роблять все можливе для нормального функціонування енергосистеми, але просять споживачів використовувати електроенергію свідомо та економно! — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Станом на ранок 15 січня на Тернопільщині діє оприлюднений раніше Стабілізаційний графік погодинних вимкнень споживачів. Якщо є потреба, то вимикають відразу по двох чергах.

Тому енергетики просять споживачів не вмикати одночасно енергоємні прилади і по максимуму зменшити користування електроенергією.

У деяких населених пунктах енергетики продовжують долати наслідки ожеледі, незважаючи на вихідні.

У ВАТ Тернопільобленерго просять з розумінням поставитися до даної ситуації!

Як повідомляє Укренерго, ліміти споживання знижені, пропорційно для всіх областей. Обмеження діють протягом всієї доби. При їх перевищенні будуть застосовані аварійні відключення. Отже, для споживачів терміни відключень можуть збільшитись.

Нагадаємо, у суботу, 14 січня, росія завдала нового масованого ракетного удару по Україні. Ввечері суботи міністр енергетики України Герман Галущенко визнав, що є влучання в об'єкти енергетики у Харківській, Львівській, Івано-Франківській, Запорізькій, Вінницькій та Київській областях.

Довідка

Читайте також

Коли на Тернопільщині вимикатимуть світло: графік погодинних відключень з 16 по 22 січня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Миколів Роман

    Сволочі

    Де живуть чиновники постійно є світло, а для простих людей графік
  • Марія Бойко

    Що правда в очі ріже, що видаляєте коментарі, не любите правди, 28 годин без світла села , дякувати богу тільки, що засвітили.
  • Мирослав Рудяк

    До яких пір в збаражзькому РЕМі ще буде сидіти прокомуністичний п.Підлубний?Якщо відключати то як можна довше,на вулиці де живуть мер Збараж та бухгалтер РЕМу світло практично не вимикають,а в Збаражі та довколишніх селах п.рідлубний створює електрогеноцид,світла може не бути по 6 і більше годин,навіть в Сумській обл.під обстрілами такого не має.
  • Степан Шафовал

    Негоніть народ все бачить вимкніть експорт і все

keyboard_arrow_up