2 листопада у частині Тернополя не буде води. Не забудьте зробити запаси!

2 листопада у частині Тернополя не буде води. Не забудьте зробити запаси!

Більше частина міста буде без води, але в деякі мікрорайони та вулиці подаватимуть воду із пониженим тиском.

У зв'язку з необхідністю проведення ремонтних робіт на водопровідній насосній станції, з 00:00 год. до 07:00 год. 2 листопада тимчасово припинять водопостачання мікрорайонів «Сонячний», «Аляска», «Північний», «Східний», «Канада», «Дружба», «Кутківці», «Пронятин», «Березовиця», а також довколишніх сіл.

Про це повідомляє «Тернопільводоканал»

Із водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів «Новий світ» і «Старий парк» (однак на вулицях Клінічна, Коцюбинського та Підгородня можливі перебої у водопостачанні), вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік).

Відео дня

Із пониженим тиском вода подаватиметься у помешкання на вулицях Бродівська, Лук'яновича, Малишка, Польового, Оболоня, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

Адміністрація КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та в разі потреби рекомендує запастися водою заздалегідь.

«Звертаємо увагу, що в перші години після запуску системи можуть спостерігатися короткочасне локальне погіршення якості води та пониження тиску», — попереджають комунальники.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на масиві «Східний» замінили ще одну стару колонку-качалку, а також де у Тернополі можна безкоштовно набрати води

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Polina Daineha

    Світла не буде, води не буде….краще б сирен так не було 😭
  • Ирина

    А можна простіше - то води не буде тільки в НІЧ з 1-го листопада на 2-е? З 00.00 до 7.00?

keyboard_arrow_up