Партнер рубрики Події

24 та 25 листопада частина Тернополя залишиться без води

24 та 25 листопада частина Тернополя залишиться без води
  • У зв'язку з аварійно-ремонтними роботами подекуди буде тимчасово припинено водопостачання.
  • Графік відключень води.


 

КП "Тернопільводоканал" повідомляє, у зв'язку з виконанням комплексу аварійно-ремонтних робіт на мережах, які забезпечують  водою Дружбу, Кутківці, Пронятин, Петриків, 24 листопада з 9 до 20 години у згаданих мікрорайонах буде тимчасово припинено водопостачання.
 

Також, на 25 листопада працівники КП "Тернопільводоканал" запланували заміну вводу холодної води у будинку № 15 на вулиці 15 Квітня.

У зв'язку з цим з 9 до 20 години у вказаному будинку доведеться припинити водопостачання. З цієї ж причини з 9 до 15 години не буде води у будинках №№ 15А, 21, 23 на вулиці 15 Квітня.

"Тернопільводоканал" просить із розумінням сприймати тимчасові незручності й запастися водою на вказаний період.

Відео дня

Нагадаємо, сьогодні, 23 листопада у зв'язку з перепідключенням нової мережі по вул. Наливайка,  з 9 до 21 год. тимчасово немає води по вул. Новий Світ, вул. Новий Світ Бічна, вул. Наливайка, вул. Ділова, вул. Циганська.

Також, цього ж дня кілька годин не буде води на вул. Замонастирській. "У зв'язку з переврізкою на вулиці Замонастирській, 23 листопада з 9 до 15 години буди припинено водопостачання названої вулиці та в будинку № 53 на вулиці Острозького", йдеться у повідомленні.
 

Нагадаємо, у Тернополі функціонує три бювети, де можна набирати питну воду: на вул. Юності, на бульв. Пантелеймона Куліша та на бульв. Данила Галицького. Заплановано облаштувати ще два: на вул. Б. Лепкого та бульв. С. Петлюри.
 

Читайте також: У Тернополі проведуть перерахунок за централізоване постачання гарячої води за листопад: виконком
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Оксана Макаренко

    Були гідні кандидати, так їх ніхто не підтримав. Що обрали, те і маєте!
  • Олег Климчук

    26 тернопільських Іуд які зрадили своїх виборців заради преференцій від Сергія Надала
    https://gip.org.ua/2017/03/29/26-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D1%85-%D1%96%D1%83%D0%B4-%D1%8F%D0%BA%D1%96-%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%97%D1%85/?fbclid=IwAR0xyo7SD6NIAYb-z7xawloCyU4dXn-Q3k8MFPiVXsnVBHR6RXSrUSI-NcI          

    Місяць тому Сергій Надал хотів протягнути зміни в Генеральний план Тернополя і цим самим прикрити багато своїх минулих зловживань плюс отримати новий плацдарм для нового дерибану парків. Але в той день завдяки натиску громадських активістів Надал навіть не поставив рішення на голосування, бо добре розумів, що депутати не підтримають його. Тому мер скористався старим прийомом покійного Чечетова «кошенята» і створив комісію за час роботи якої можна було домовитися з окремими депутатами про підтримку…

    Під час роботи комісії мер слушно погоджувався зі всіма зауваженнями та пропозиціями адекватних депутатів та активістів, але лише усно погоджувався, в результаті так і нічого не було змінено. 23 березня ввечері пан Надал терміново скликає сесію на наступний ранок і поспіхом протягує 26 голосами зміни в Генплан. Все було зроблено дуже нахабно та феєрично, без жодного офіційного повідомлення про проведення сесії, лише вечірнім обдзвоном депутатів.

    Батьківщина – 100% – 4 з 4 Артимович Андрій ,Гринда Володимир, Поворозник Петро, Шоломейчук Наталія.

    Порошенківці – 100% – 7 з 7 Шумада Віктор ,Бич Павло,Білан Тарас, Ібрагімов Михайло, Місько Володимир ,Прокопів Ліна, Смакоуз Юрій.

    Свобода – 79% – 11 з 14 Надал Сергій, Гевко Галина, Зінь Іван, Климчук  Олег ,Паньків Наталія ,Редьква Назар, Сиротюк Михайло, Стаюра Володимир, Торожнюк Роман, Шморгай Олег.

    Народний контроль – 67% – 2 з 3 Болєщук Петро ,Шараськіна Вікторія.

    Радикальна партія – 100% – 3 з 3 Півторак Святослав, Серетний Тарас,Яциковська Оксана.

    Чому так сталося, що 26 депутатів надали згоду на подальше нищення Тернополя? Погодилися, щоби надалі забудовували парки, сквери, стадіони. Будували багатоповерхівки у приватному секторі без елементарного благоустрою – без зелених зон, дитячих майданчиків, стоянок автомобілів. Щоби надалі створювали нестерпні умови життя, забирали життєвий простір та повітря. Реалізація цих задумів зробить Тернопіль непридатним для здорового життя. Це злочин проти громади, цивілізованих правил життя. Це рішення прийняли особи які себе видають за патріотів.
    Ситуація підтвердила, що основний ворог України  це корупція та продажність під її тиском..
    Не зрозуміла позиція ” громадського”діяча Тараса Білана, який боровся проти свавілля п. Надала, а тепер змінився.
    Шкода, що ці Українці не цінують рідне місто, рідну землю, а докладаються до нищівних процесів, гублячи власну людську гідність.

    Р.S  Можна лише сподіватися  , що геноцид над Генпланом люди просто так не з’їдять і не забудуть 26 депутатів-іуд та їхнього наставника  Нездала- Надала. Кулуарні домовленості будуть викриті, а продажні депутати відповідатимуть за свої дії не лише перед виборцями. Вони мабуть забули, що живуть не вічно і в наш інформаційний час всі ми залишаємо після себе «інформаційний слід», це як карма яку будуть сповідувати нащадки.

  • Олег Климчук

    На якому рівні має бути “лояльність” до “50 “ щоб Голова Верховної Ради разумков міському голові м.Тернополя надалу с. вручив почесну грамоту Верховної ради за особливі заслуги перед українським народом якщо У листі отриманому мною із 4 відділу управління розслідування особливо тяжких злочинів Головного слідчого управління Національної поліції, що зазначеним управлінням станом на 21.08.2018 р здійснювалось досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання владою або службовим становищем службовими особами Тернопільської міської ради, що спричинило тяжкі наслідки.“
  • Олег Климчук

    ЯКОЇ СВОБОДИ ТА ГІДНОСТІ ? ЦІЄЇ? На якому рівні має бути “лояльність” до “50 “ щоб Голова Верховної Ради разумков міському голові м.Тернополя надалу с. вручив почесну грамоту Верховної ради за особливі заслуги перед українським народом якщо Ще у 2015 році я надавав богомолу, тоді ще начальнину умвс у терноільській області на особистому прийомі заяву щ матеріалами щодо корупції в Тернопільській міськраді та в подальшому в 2018 неодноразово, включаючи фальсифікація Генерального плану Тернополя і вони були долучені до відкритих кримінальних проваджень.А також Гайдуку В. в 2017 в комітет Соболєва по корупції, який направив іх особисто шоколадному луценко.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up