Партнер рубрики Події

"7 чудес Тернопілля" отримали відзнаки

"7 чудес Тернопілля" отримали відзнаки

Бучацька ратуша та  Вишнівецький палац.Скелі Словацького, печера “Оптимістична”, регіональний ландшафтний парк «Загребелля»,  етногалерея “Спадок” та борщівська вишиванка увійшли до переліку чудес Тернопільщини

 

Щорічний конкурс «Сім чудес Тернопілля» проходить з метою виявлення та популяризації визначних територій, унікальних та найбільш значних природних, культурних та архітектурних об’єктів, розташованих на території Тернопільської області. У 2018 році переможцями у різних номінаціях стало сім пам'яток Тернопільщини. 

Переможців нагородили у середу, 26 вересня. Подію приурочили до Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

У номінації “Архітектурна цінність” - Бучацька ратуша та  Вишнівецький палац.

Відео дня

У номінації “Природна цінність” - Скелі Словацького, печера “Оптимістична”, регіональний ландшафтний парк «Загребелля».

У номінації “Культурна цінність” - борщівська вишиванка та етногалерея “Спадок”.

Нагадаємо, щорічний обласний конкурс "7 чудес Тернопілля" оголосили в січні 2018 року. Уже вдруге його проводив відділ туризму Тернопільської ОДА. Конкурс тривав в три етапи: до 15 червня – подання конкурсних пропозицій; до 1 серпня - визначення фіналістів шляхом інтернет – голосування; до 27 вересня – оголошення переможців конкурсу. Визначення переможців конкурсу відбувалося шляхом підведення підсумків експертного та відкритого Інтернет-голосування (50/50). 

До слова, у 2017 році в сімку переможців конкурсу ввійшли такі об'єкти як : печера Кришталева (Кривченська), Кременецькі гори, Тернопільський став, Дністровський каньйон, Джуринський водоспад, Збаразький замок. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up