Партнер рубрики Події

8 Березня – святкувати чи ні? (опитування)

8 Березня – святкувати чи ні? (опитування)

8 березня в Україні є офіційним вихідним, хоча далеко не всі українці святкують Міжнародний жіночий день.

Одні в цей день засипають жінок квітами, а інші не визнають свята через історію його виникнення.

Нагадаємо, що 8 березня було започатковане як пролетарське феміністичне свято Міжнародний день жінок-робітниць. Ідею свята подала німецька соціал-демократка Клара Цеткін, яка вимагала рівності жінок і чоловіків у політичних, економічних і соціальних правах.

А ви як гадаєте –  8 березня святкувати чи ні?

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Бульба

    Так правильно - 8го Березня це лише дата , придумана посткомуністичним простором.
    Але це не просто один день для жінок!!! Цього дня , ми чоловіки (саме ті що гідні називатись чоловіками) віддаємо ШАНУ мудрості, доброті,терпінню,справедливості,турботливості,відчуттю затишку та спокою коло неї,силі і водночас жіночності, здатності іти на компроміси, гасячи наші (чоловічі) тупість та впертість, відданості, хазяйновитості, опорі і , само сабою, мотиваційності, яка і спонукає нас , сука, хоча би цвях в стіну вбити. Ну а жінки , виступаючі проти цього, це жінки , які ніколи не мали і не зустрічали чоловіка гідного називати себе чоловіком!! Тому що ця херня ,яка ходить по вулиці і називає себе чоловіком це просто щось з пісюном між ногами!!!

    Ксеня та що Гуцулка reply Бульба

    Картошка йди копати антошка, 2 класи мову вивчи не грамотна картопля-сорри  бульба.

    Бульба reply Ксеня та що Гуцулка

    В аватарці кому постав - філолог!!
  • Володимир

    "Свято" комуністичних рабинь !

    Цьвєк reply Володимир

    Ти ,тойво,полегше бо відсохне тобі пісюн.
  • David Starr

    Хто хоче - святкує, не хоче - ні, у нас не тоталітарне суспільство, із нав'язаними однаковими святами та вподобаннями.
  • Сірожа Притухла

    Жінок треба любити постійно, а не тільки 8 березня. А, власне, 8 березня - свято продаванів квітів та інших дорогих речей без яких можна обійтися.

    Вікторія reply Сірожа Притухла

    Вас ніхто не змушує купувати квіти і всякі дорогі речі, якщо вам шкода на це гроші. Можна купити і щось більш корисне для жінки, не витрачаючи сотні на букети. Та і зрештою, навіть банальна пачка цукерок в такий день коштує, як і у всі інші.

    Цьвєк reply Вікторія

    Свято весни,краси,добра і гроші-несумісні речі.

    Ксеня та що Гуцулка reply Цьвєк

    їдь в Польшу цвек, заробиш тоді вякай  батрак,
    в тебе грошій немає,бо то не сумісні речі.

    Сірожа Притухла reply Вікторія

    Вікторія, ви праві! Я саме так і зробив - купив корисне (але не дешеве).

    Ксеня та що Гуцулка reply Сірожа Притухла

    Якщо протухла йди  до цвека, два чоботи то не сандалі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up