Партнер рубрики Події

Алкоголь вночі у Тернополі купити можна... лише у відкритих пляшках

Алкоголь вночі у Тернополі купити можна... лише у відкритих пляшках
  • У редакцію “20 хвилин” звернулась тернополянка Юлія із повідомленням, що у цілодобовому магазині на зупинці на вулиці Кривоноса із 22.00 до 08.00 продають алкоголь. Причому алкоголь видають покупцям лише у відкритих пляшках, про що написано в оголошенні.
  • Нагадаємо, що торгувати алкогольними напоями після 22.00 у Тернополі заборонено. 

Оремо пиво, окремо кришечки, -  за такої умови любителі алкогольних та слабоалкогольних напоїв без перепон можуть придбати спиртне на вул. Максима Кривоноса навіть у нічний час.

- Після десятої вечора у цілодобовому магазині на Кривоноса величезні черги за алкоголем, - розповіла читачка Юлія (прізвище відомо - ред.), яка живе неподалік.

Нагадаємо, що рішенням Тернопільської міської ради від 8 квітня 2011 року продаж алкоголю після 22.00 і до 08.00 заборонено.

Відео дня

Чи законно торгувати алкоголем у заборонений час та чому його продають лише у відкритих пляшках, ми запитали прес-службу міськради. 

- За дотриманням цього рішення стежить поліція та управління муніципальної поліції, - коментують у прес-службі - Про факт продажу алкоголю мешканцям необхідно написати заяву у поліцію або у міську раду для проведення перевірки.

У міській раді повідомляють, що дозволи на торгівлю алкоголем у нічний час можуть бути, якщо точка продажу зареєстрована, як заклад громадського харчування. Дізнатися чи має точка такий дозвіл, можна лише після додаткової перевірки.

Де ще у Тернополі вночі продають спиртне? Пишіть про це у коментарях до статті. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Зося Анд

    На зупинці біля шостого магазину стоїть магазин "Морозиво" так там на розлив коли хоч! А поряд військова частина і всі ханурики з ранку там остограмлюються!
  • Анонім

    Коло Славутича на Лесі Українки теж продають.
  • Helena Sunday

    А те що через кожних два кроки під виглядом "Лото миттєві лотереї" в автомати грають нікого не бентежить?тільки по вул.Б Хмельницького чотири чи п'ять закладів(((
  • Тетяна Багряна

    І на Злуки на зупинці коло алюру ,де бомжі і алкаші не вилазять навіть вдень ,бо це рахується кафетерій ,навіть скарги не допомагають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up