Партнер рубрики Події

Архиєрейська Божественна Літургія у Зарваниці. Її очолив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (запис трансляції)

Архиєрейська Божественна Літургія у Зарваниці. Її очолив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (запис трансляції)
  • Сьогодні, у неділю, 16 липня  відбувається Архиєрейська Божественна Літургія у Марійському духовному центрі “Зарваниця”.
  • Літургію очолив Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

Онлайн-трансляція Архиєрейської Божественної Літургії у Марійському духовному центрі "Зарваниця". Літургію очолює Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

Нагадаємо, що 15-16 липня в Зарваниці відбувається Всеукраїнська проща, де моляться за мир, за перемогу України.

Відео дня

Всеукраїнська проща до Зарваниці розпочалася зі зустрічі української молоді з головою оргкомітету Світового дня молоді в Лісабоні владикою Амеріко Аґуяром. Ввечері на площі перед базилікою Блаженніший Святослав у співслужінні численного духовенства очолив Молебень до Пресвятої Богородиці.

15 липня Глава УГКЦ подякував численним паломникам за те, що прийшли до Зарваниці, щоб молитися як за живих, так і за тих, хто цього року «вже там, у небі, бере участь в цій прощі — наших молодих дівчат і хлопців — героїв, яких ми щодня мусимо ховати в українську землю». Блаженніший Святослав подякував за молитву за українське військо і за милосердя, виявлене до постраждалих від війни співвітчизників, повідомили в Тернопільсько-Зборівській єпархії УГКЦ.

«Ми молимося за справедливий мир для України, за нашу з вами перемогу добра над злом, — ствердив Блаженніший Святослав. — Так стається, що війну починає людина, зла людина, яка потім сама стає її в’язнем. Війна, як злий дух, виходить з-під контролю того, хто її починає. Але мир приходить від Бога. Бог кладе край гріху і навіть смерті. Він кладе край війні. І ми сьогодні тут, щоб про це просити нашого Бога через заступництво нашої Небесної Матері Пречистої Діви Марії: Мати Божа, попроси у твого Сина закінчення цієї страшної трагедії і болю нашого народу!».

 

Читайте також:

У Зарваницю прибувають перші групи паломників

У вихідні в Зарваниці молитимуться за мир (ПРОГРАМА)

На Тернопільщині відбулася піша проща дружин священників

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Volodymyr Yatsykiv

    Витаємо Вас ✝️ Живим Святим Хрестом! Най стане між нами Господь Наш Ісус Христос Цар в Другому Здійсненому Воплоченні і завитає Його Вічна Правда в домі, серці і умі. ♱Во Ім'я Отця і Сина і Святого Духа.
    Амінь.
    Третя світова війна проти України триває з 09.10.1958р!
    Святослав Шевчук скритно веде Вас проти Непорочно Зачатого, Єдинородного  Слова Правди Божої Другого Здійсненого Воплочення Господа, а його Бабуся по батьковій лінії (Мати Юрія) була в Правді до кінця та є Апостолом Цього Слова!
    (Святослав навіть заблокував для мене свою сторінку за цей коментар!)
    "Коли вже ціла земля душ без Надприродного Життя, Освячаючої Ласки, була мертва, тоді на Україні, на всіх душ руїні, на Рідній усім Батьківщині, спочив Дух Божої Премудрості. Тут Земля в Неневістній Невісті ‒ Непорочно Зачатій Пресвятій і Преблагословенній Діві Марії Матері Божій і людського роду в Другому Здійсненому Приході Бога-Слова в Плоті на землю ‒ отворила Свої Божі Уста, тоді відкрилися Небеса і показалися Чудеса. Чудо чуд усіх чудес, воістину з Неї і з Небес Христос Емануїл воскрес! "(Об.Середнянське).
    "На Україні Христос народився, Воплотився і воцарився. Вона стала Матір'ю Улюбленою, для всіх народів Кормителькою. Вона кормить і буде кормити всі народи Духом, Правдою і Любов'ю, молоком і медом. І попливуть до Неї Народи, як ріки до Криниці Якова, до Живої Води, і будуть пити, і оживуть, і стануть до Нового Життя. Нею очистяться, і будуть прийняті на Жертву, і приймуть Вони Всі Святий Хрест, Хрещення і Обряд з України. На Україні ‒ Столиця Неба і Землі, Престіл і Трон Господа Нашого Ісуса Христа Царя царів і Пана панів. Це ‒ Ватикан. Це ‒ Мешкання Владики, Владичество Котрого як на Небі, так і на Землі. Це ‒ Глибина Бездонна, Велика Божа Благодать і Боже Милосердя".
    Зі Свого Невичерпаного Милосердя Господь Бог кличе до Тебе, Мій обманений Народе: "Даю Тобі Послідню Дошку Рятунку! Спіши до Матері Божої Середнянської, проси Заступництва, Амнестії за Свій страшний злочин. Бо лиш Її Любов, Неповинні Сльози ‒ Ця Невисказана і ніким Неоцінена Жертва, оживить Тебе, і під Її Покровом Ти знайдеш спочинок для душі і Вічне Щастя в Небі".
    Для світа видимий Бог є скритий. Жертва Христос, а Він жертвується в своїх. Світ цього не бачить, тому що провинно знаходиться під інтердиктом. Хіба зняттям його, цього інтердикту, Господь Бог ‒ Воплочене Слово ‒ дасть Себе пізнати. Без Бога не можна пізнати Бога. Людина, як відомо, є немічною в природі, а скільки є немічнішою в надприроді. То як стане вона собі в захист тоді, коли Той, в Руках Котрого є природа і надприрода, запитає за страчений час і змарноване добро?
    Просім же усі Матір Божу Непорочно Зачату, Живу, Видиму, Неіншу Діву Марію-Анну, щоб дала Себе пізнати; щоб воскресла разом із Своїм Єдинородним Сином ‒ Неіншим ‒ в наших серцях, умах і душах; щоб вивела всіх нас, заблудших, з тої триденної пітьми, яка триває з дня трагічної смерті Святішого Отця Папи Пія XII, вірного слуги Божого, і офіційного віддання влади Властителю Всієї Власти ‒ Їх Божеству Емануїлу Христу Царю; щоб ми ще стали спосібними переродитися через Ці Два Жертівники, Котрі безнастанно Себе жертвують через Незгасаючу Батьківську Любов; щоб ми стали гідними Синами і Доньками своїх Батьків, наслідниками Царства Божого на землі.
    Най Найдорожчий, Народжений для нас, бідних грішників, Ісус поблагословить ♱ нас і поможе осягнути життям те, до чого нас ♱ Отець сотворив, Син Божий відкупив і Дух Святий оживив і просвітив бути в Бозі тут і навіки вічні.
    Амінь.
    https://docs.google.com/document/d/1iS4VayON09LVWmjqLT0AAJSh4LdkW2ib-hRYt57twYQ/edit?usp=drivesdk
    ПОКУТИ ПОКУТИ ПОКУТИ СЕРЕДНЕ.ЕНДЕРЕС
    Чим швидше український нарід і весь світ визнає Істину, Котра є Ідейно-містичним Центром Абсолютної Правди Другого Здійсненого Приходу Бога-Слова в Плоті на землю, в Середньому, і приклонить свої коліна перед Творцем ‒ Їм же вся биша, тим швидше будуть споживати, як Україна, так і цілий світ, Дари Небесної Неньки, Котра принесла Дарування. Дарування. Дарування!!!
    Бо хоч Господь Бог прийшов судити світ, але судить його лише Своїм Милосердям. Та коли людство відкине Спасаючу Руку Великого Божого Милосердя, тоді світ прийме осуд з своїх таки уст. Бо Всевишній положив весь суд людства в їх уста: кожний з власних уст або оправдається, або осудиться.

  • Ярослав Попович

    Люди очікують, що Блаженнійший поставить крапку в скандальній перебудові монастиря домініканців і не допустить спотворення історичної пам'ятки.
  • Оксана Возняк

    А освячував новий поверх Катедри? Чи то "другое"?

    Наталія Вітюковська reply Оксана Возняк

    Оксана Возняк ваші православні підараси відмовляються воїнів хоронити... Це по якому?
  • Леся Василівна

    Не сміється,а посміхається і з ЙОГО  уст   злітає ЛАСКА БОЖА  на нас грішних.

keyboard_arrow_up