Аварійні газові труби загрожують життю людей, переконана тернополянка

Аварійні газові труби загрожують життю людей, переконана тернополянка

Перевірити системи вентиляції закликає Наталія Петришин через петицію "Безпека населення м. Тернополя". Повідомлення з'явилось 6 лютого у Єдиній системі місцевих петицій.

 

"Потурбуватися про безпеку населення та організувати перевірку стану системи вентиляції і димоходів житлових будинків, а також газових приладів в квартирах будинку, - пише Наталія Петришин. - Якщо газові прилади або арматура газопроводу перебувають в аварійному стані, або подальша експлуатація приладу може загрожувати життю людей".

Підтримати петицію можна упродовж 30 днів з дати опублікування.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Діонісій

    назва статті тупа, де пишуть "переконана тернополянка", як вона може бути переконана, якщо вона поняття зеленого в тому не має і не розуміться.

    перевірка вентиляції і димоходів має проводитись і проводиться, там де встановлені газові колонки. це переважно "хрущевки".

    за станом газового обладнання, кранів , газопроводів вони дивляться. де підключали, перейшли на індивідуальне опалення, до мене приходили п'ять останнніх років, як встановив то опалення, в багатоповерховому будинку і дивились, хоч в мене опалення є на перевірці в сервісному центрі, але я не заперечую.

    газові служби, на відмінність інших, працюють гарно, щоб наша міська влада по очищенню вулиць так працювала.
  • Анонім

    Газові труби ще не є аварійними хіба старі крани ось вони дійсно пропускають газ особливо в хрущовках ,а ось внутрішньобудинкові системи гарячого і холодного водопостачання в аварійному стані . Так само з газовими приладами понаставляли котлів ,а тепер штанами трусете щоб їх провірили , а те що такі прилади не є  передбачені в багатоповерхівка , то щось ніхто не говорить . Щось та тернополянка дуже дивна ,або їй немає чи занятися в квартирі ,або ще щось . Є спеціальні графіки за котрими ходять і перевіряють вентиляцію ,газ і таке подібне . Це ще не є страшні речі оскільки треба боятися того ,що люди по підвалах тримають ,а це : газові ,кисневі балони ,ртуть ,кислоти , набої , гранати і таке подібне .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up