Бабуся з Тернопільщини перший паспорт отримала у 89 років

Бабуся з Тернопільщини перший паспорт отримала у 89 років

Жителька Добромірки Збаразького району отримала ID-картку. Вона стала першим паспортом 89-річної жінки.

Днями в Збаразький відділ міграційної служби разом із онуками завітала одна з найстарших жительок села Добромірка. Приводом для візиту стало оформлення 89-річній пенсіонерці її першого паспорта, повідомляють в Управлінні ДМС у Тернопільській області.

Все життя без документа, який через важкі життєві обставини не вдалося оформити в молодому віці, і от нарешті старенька взяла до рук готовий паспорт. Та цьому передувала копітка робота чималої кількості людей.

- Довелося проводити перевірки, підтверджувати особу та громадянство пенсіонерки. Завдяки співпраці із органами місцевого самоврядування, нам таки вдалося оформити ІD-картку цій жінці, - розповіла начальник Збаразького відділу УДМС України в Тернопільській області Олександра Лабінська.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Vira Farion

    Це зі світу фантастики---як пенсія,пай у колгоспі тд.Де були працівники сільради ?
  • Петро Білецький

    Зробіть їй ще європаспорт і візу до ПольщІ
  • Oksana Margaritari

    Та тут не в осуді справа,але виникає логічне питання як бабусю оформили на пенсію? Взагалі сьгодні всюди потрібний паспорт. Тай не тільки сьгодні так було і раніше.

    Marcus Aurelius reply Oksana Margaritari

    Думаю що її і не оформляли на пенсію. Такі речі як стаж, трудова книжка не бачила і не чула в житті, працювала в полі та із домашнім скотом так як дуже багато людей в таких місцях де живе вона. До того села недавно приєднали кілька ізольованих хуторів, де по 3-4 хати. А в цілому населення зараз менше напевне 200 людей.
  • Luda Zahorodniya

    Не можна судити ні онуків ні бабусі,коли не знаєте справжніх обставин.А взагалі хто вам дав право судити людей?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up