- Щодня треба по декілька годин приділяти своїм вмінням, щоб бути в формі, -каже Володимир. - Тай взагалі, я постійно у пошуках чогось нового та оригінального.
Володимир Підгайний вже більше десяти років займається цією справою. Він працював барменом у нічних клубах Києва, Москви, Криму.
- Я багато наїздився, надивився , а тепер організовую власні програми, - каже він. –Тож зі своєю роботою подорожую всією Україною.
Володимир може зробити сотні різноманітних коктейлів. Якогось одного улюбленого не має, хоча перепробував дуже багато.
- Який обрати коктейль, залежить від настрою та події, - каже він. - В клубі –віскі з колою, на пляжі –безалкогольне "Мохіто", в ресторані –"Маргарита", взимку на лижах –грог.
Зараз в тренді коктейлі зі свіжими ягодами та фруктами – полуницею, лаймом, лимоном, апельсином, а також м'ятою. Це так звані еко-коктейлі, додає Володимир. Вони можуть бути як безалкогольні, так із додаванням алкоголю.
Рецепт популярного коктейлю "Мохіто" від бармена Володимира Підгайного
На одну порцію коктейлю потрібно:Пів лайма, 10 г м'яти, -обидва інгредієнти видавити мадлером. Додати40 г цукрового сиропу, 50 г рому, 150 г–содової, стакан льоду.
Довідка
Володимир Підгайний - учасник конкурсів PlanetzFlairOpen, фіналіст конкурсу BacardiMartiniGrandPrix, переможець конкурсів LetsMixYourLife-2011, BartenderSilverCup-2012
Повний перелік послуг Володимира Підгайного:
Виїзний коктейль-бар
Бармен- шоу
Виїзний кальян-бар
Піраміди з шампанського
Живі статуї
Виїзний суші-бар
Школа Барменів
Проектування барних систем
Консультації при запуску закладів
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 13 від 27 березня 2024
Читати номер