Партнер рубрики Події

Безкоштовні вбиральні в парку Національного відродження нарешті працюють: що змінилося

Безкоштовні вбиральні в парку Національного відродження нарешті працюють: що змінилося
  • Громадські вбиральні в парку Нацвідродження після капітального ремонту вже запрацювали.
  • Що змінилося та як тепер виглядають вбиральні – дізнавався журналіст «20 хвилин».

Капітальний ремонт двох туалетів (чоловічого та жіночого) у парку Національного відродження обійшовся місту в 500 000 гривень. Як розповів директор КП «Об’єднання парків культури і відпочинку» Тернополя Микола Лесів, капітальний ремонт був потрібен через те, що приміщення вбиралень знаходяться -  у підземних приміщеннях. Через потрапляння води і надмірної вологи там почала відвалюватися плитка, а стіни постійно покривались цвіллю.

Для того уникнути цих проблем, зробили спеціальну ізоляцію. Цим займалися спеціалісти, яких запросили зі Львову. Напередодні Дня міста вбиральні запрацювали.

Відео дня

У нових вбиральнях, окрім ізоляції, встановили нову плитку. Однак повноцінні кабінки з дверима, як у парку Шевченка та "Топільче", не облаштували. Туалетного паперу, як і мила, у вбиральні немає. Є два рукомийники. З кранів тече лише холодна вода, як і в інших громадських вбиральнях у парках Тернополя. У приміщенні погано освітлення, є лише кілька лампочок.

Біотуалети, які стояли неподалік підземних вбиралень, прибрали. До підземних туалетів веде стежка з бруківки. Раніше тернополяни скаржилися на відсутність нормального підходу. Але ще не всі залишки бруківки встигли вивезти.

Чи допоможе ізоляція запобігати надмірній вологості та грибку у вбиральнях – дізнаємось згодом.

А як вам відремонтована вбиральня? Діліться своїми думками у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Маша Ринда

    Наш народ не вміє нічого шанувати. Нехай ті туалети, іто засруть по вуха.
  • Герман Губайдуллин

    Тільки на День міста аварійна вже чистила каналізацію, а один з туалетів тимчасово закривали
  • Roman Kurovskyi

    Нагадало: "Ми тут всі внизу літаємо"
  • Lida Rybina

    Нема господаря в нашому місті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up