Партнер рубрики Події

Біля «Авалону» чоловік впав у яму і його засипало землею. Що відомо? (ОНОВЛЕНО)

Біля «Авалону» чоловік впав у яму і його засипало землею. Що відомо? (ОНОВЛЕНО)
  • На місці працювали рятувальники, поліція і приїхала швидка, — про нещасний випадок редакцію повідомив читач.
  • Потерпілому 43 роки, він є працівником підприємства. Чоловік живий, у свідомості. Його вже доправили до Лікарні швидкої допомоги. 
  • Щось коїться біля «Авалону» — там біля викопаної ями поліція, рятувальники і туди ж мчала швидка, — зателефонував до редакції наш постійний читач Олег.

 

Наразі журналістам стало відомо, що біля «Авалону» впав до ями чоловік, і його присипало землею. За попередньою інформацією, потерпілий живий.

Відео дня

Ми намагаємось отримати офіційні коментарі від залучених на місці події служб та та дізнатись про стан потерпілого.

Інформацію весь час оновлюватимемо.   

О 16.50 рятувальники повідомили, що під час земляних робіт чоловіка засипало землею. 

— 16 червня о 15:48 до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в Тернополі на просп. Степана Бандери одна людина опинилась під завалами землі., — повідомила речниця управління ДСНС в області Ірина Крупа. — До місця події направлено чергові відділення ЧСПТ АРЗ СП, АРЧ АРЗ СП та працівників ОКЦ Головного управління.

Як з’ясувалося, під час земельних робіт, у траншеї глибиною близько 3 м, відбувся обвал ґрунту, внаслідок чого шаром землі засипало одного з працівників. Завдяки злагодженим діям рятувальників людину визволили з-під завалу та передали до рук медиків. Всього на місці події працювали 10 осіб особового складу та 3 одиниці техніки.

— О 15.48 до швидкої надійшов виклик, що 43-річного робочого підприємства засипало землею, — повідомила заступниця директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. — Чоловік копав траншею, обвалилась земля, серед якої було чимало залишків асфальтного покриття. Робочому придавило ноги. Бригада приїхала швидко, проте діставали з-під завалів чоловіка досить довго. Все через ґрунт, яким його накрило.

Хворий контактний, орієнтований в просторі та часі. З попереднім діагнозом «Синдром тривалого здавлення» потерпілого доправлено до Лікарні швидкої допомоги.    

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алюсік Алюсік

    Дякувати Богові що живий!
  • Сергей Волков

    Ірина Белякова reply Сергей Волков

    У нас є відео порятунку в матеріалі https://www.youtube.com/watch?v=juOXQ_xYFIg&t=4s

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up