Партнер рубрики Події

Біля Технічного університету затори через очисну техніку аж до Острозького

Біля Технічного університету затори через очисну техніку аж до Острозького

Величезні затори утворилися на вулиці Гоголя та Пирогова на час роботи очисної техніки 17 листопада близько 13.30. Водії вистоюють півгодини у заторах, а пішоходи ледь не потрапляють під трактори.

Обурюються і водії, і пішоходи. У заторах застрягли переповнені маршрутки, легкові авто, тролейбуси  та швидкі аж до вулиці Острозького. Коли очисна техніка добралась до пішохідного переходу біля ТНТУ, пішоходи почали проскакувати між тракторами, аби перейти дорогу - мало не сталось ДТП.


- У заторі вже 20 хвилин, і не знати скільки ще простою, - скаржиться водій. - Невже не можна було прибрати дорогу вночі?

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

В управлінні ЖКГ зазначають,  що роботи проводяться згідно із затвердженим планом, а комунальники не покладають рук ні вдень, ні вночі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • NIK Kalash

    Цікаво хто дасть відповідь, куди поділась нормальна снігозбиральна техніка, вона ж була, хоча не в такій кількості, як потрібно, але ж була

    Anonymous reply NIK Kalash

    То хіба Надал, коли йому прокуратура то питання задасть

    Діонісій reply Anonymous

    минулого року ліквідували то тернопільське підприємство, що мало дивитись за дорогами і розчищати їх теж взимку, підписали договір з якоюсь луцькою конторою, техніку списали і продали задешево, немає підприємства немає і техніки. а грощі вгадайте куди поділи ?
  • Василиса

    сьогодні дійсно активно прибирають, видно результат

    Мене лише цікавить, що робили комунальники попередні три дні ?!

    тойво reply Василиса

    мабуть вирішували:кто виноват и что делать.
  • NIK Kalash

    "Прибирають" вдень, тому що ті пластмасові тракторці, вночі, коли температура трохи нижче нуля безсилі
  • Igor Ber

    Діонісій reply Igor Ber

    твоє відео є скрізь :) які висновки можна зробити з того, одне з головних, що фури зробили багато проблем, не тільки з відео, вони були по всьому місту і там були проблеми, вони складались в ножиці або буксували, можливо, що треба було в першу чергу в неділю ще, почати розчищати і посипати об'їзну щоб вони не перлись через місто, ті що мають вантаж доставити в місто є проблема, багато з лисою і літньою резиною. хоч бачив пару машин на зимовій , проблем майже не мали, перли, як бульдозери. але то мінімум. а те що Надал і компанія промахали то все діло, а тепер відмазуються, ще раз показує, що серед них одні торгаші, а немає спеціалістів ні в якому питанні, то от так і живем.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up