Партнер рубрики Події

Бійці 105-ї бригади цитували листи від тернопільських школярів

Бійці 105-ї бригади цитували листи від тернопільських школярів
  • Напередодні Великодня школярі Тернопільської загальноосвітньої школи №27 І-ІІІ ступенів ім. В. Гурняка писали листи до захисників.
  • Бійці 105-ї бригади у відповідь дітям зачитали їх і подякували за підтримку.

Цілий передвеликодній тиждень учні 27-ї школи готували власні малюнки і писали побажання українським захисникам. Із сюжету наших колег з каналу Т-1, який опублікували на своїй сторінці бійці 105-ї окремої бригади ТрО, видно, наскільки діти 4-А класу старались зробити приємний сюрприз для наших воїнів, подарувати їм часточку свого тепла з рідної домівки. Вони дякували військовим за те, що можуть спокійно ходити до школи і зустрічатися з друзями.

Деякі з хлопців та дівчат переживають військові дії з більшим сумом та тривогою, ніж  однокласники, бо їхні батьки захищають Батьківщину на фронті. Серед таких – учень 4-А класу Василь Новак:

Відео дня

– Мій тато з першого дня на війні, у розвідці. Я написав, щоб він швидше повернувся додому, бо ми всі за ним сумуємо.

Ось, що написала Діана Кульпа – однокласниця Василя, тато якої теж пішов захищати країну:

– Дорогий захисник, ми за вас щиро молимось. Дякуємо вам за те, що ми можемо спокійно спати, ходити до школи, на гуртки.

Діти розповідають, що писати слова вдячності було морально важко, адже вони вже розуміють, в яких умовах доводиться воювати нашим захисникам.

На Великдень зворушливі дитячі послання знайшли своїх адресатів. Бійці 105-ї окремої бригади територіальної оборони навіть записали власне відео у відповідь на такі неймовірні дитячі подарунки.

Захисники зачитали уривки з листів і подякували дітям за такі щирі привітання:

– Хочемо подякувати вам за те, що ви пам’ятаєте про нас, за ці листи. Вони дорогі для кожного з нас, чиї сім’ї залишились там – в тилу. Ми обороняємо Вас, наші родини і нашу неньку-Україну. Разом до перемоги. Слава Україні! Героям Слава!

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що захисники 105-ї окремої бригади ТрО отримали Великодні подарунки з Тернополя і освятили їх на своїх бойових позиціях. Публікували і Великоднє привітання командира бригади Євгена Фоменка до побратимів.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up