Бійці 105-ї окремої бригади ТрО отримали Великодні подарунки з Тернополя і вже освятили

Бійці 105-ї окремої бригади ТрО отримали Великодні подарунки з Тернополя і вже освятили
  • Напередодні Воскресіння Господнього міський голова Сергій Надал та волонтери з Тернополя завітали до захисників 105-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ з Великодніми подарунками.
  • Бійці з великою подякою прийняли посилки й освятили в місцях виконання завдань.

Паски, великодні набори, літню форму, взуття, спальники, тепловізори, оргтехніку, електричний кабель та кабелі для зв'язку привезли військовослужбовцям в район виконання завдань. Про це розповіли бійці 105-ї окремої бригади ТрО.

Відео дня

На світлинах з передової видніються і дитячі обереги та щирі послання незламним Героям України, які б’ються з ворогом заради миру, спокою і щасливого майбутнього підростаючого покоління. Діти це розуміють, тому моляться за кожного воїна і шлють їм такі зворушливі послання:

«Рідний наш захисник! Я дякую вам, що боретесь за нас. За неньку Україну, за мирне небо України.

Ми молимо: живими повертайтесь, бо вдома вас чекають.

Христос Воскрес! З Великоднем, Україна!».

Від усієї громади Тернополя військовим подякував очільник міста Сергій Надал:

– Завдяки сталевій витримці та відданості захищати Батьківщину маємо можливість освячувати паски в українських церквах і зустрічати Великдень. Слава Героям! Нехай Божа охорона буде з вами!

Натомість військовослужбовці дякують рідним, близьким, знайомим, друзям, волонтерам, діткам та всім, хто вболіває за них та долю України. Наші захисники із задоволенням приймають Великодні набори і беруть участь в їх освяченні, звісно, ті, хто має таку можливість.

Наприклад, бійці 82-го батальйону 105-ї бригади ТрО в районі виконання завдань взяли участь в обряді освячення. Священнослужителі освятили всі Великодні частунки, які потім доставили на бойові позиції.

Військовослужбовці 80-го батальйону бригади взяли участь в освячені пасок та крашанок єдиної вцілілої в околиці греко-католицької церкви.

Що ж, у захисників України своє Великоднє свято, далеко від родин і рідних домівок. Але наші «сталеві воїни» тримаються, знаходять можливість ухопити частинку великого свята і зі світлими помислами продовжують боронити країну.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, як діти захисників у Тернополі виготовляли Великодні обереги, котрі вже отримали військові на передовій. Подивіться також Великоднє відеопривітання від тернополян для наших воїнів, яке підготували наші журналісти.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Nin Ja

    Позачергову премію за це сірожі в 20-ти кратному розмірі за понаднормовий графік!!!!!

keyboard_arrow_up