Партнер рубрики Події

Благодійний центр «Вірні друзі» продовжує збирати кошти на новий притулок для тварин

Благодійний центр «Вірні друзі» продовжує збирати кошти на новий притулок для тварин

Вже вкотре благодійний фонд «Вірні друзі» проводить гаражний розпродаж. Організаторам вдається зібрати від двох до семи тисяч гривень за день.

Всі вилучені кошти організатори витратять на новий притулок для тварин.

- Ми щомісяця проводимо такі благодійні розпродажі з метою збору коштів на притулок для безпритульних тварин в Тернополі. Частину грошей ми виділяємо на харчування, стерилізацію, прилаштування та лікування тварин,- розповідає голова благодійного фонду «Вірні друзі» Костянтин Ляпандра.

Відео дня

Найчастіше тернополяни купують книги, дитячі іграшки, статуетки, посуд.

- Люди починають читати і це дуже тішить. Купують все, що знадобиться в побуті. Речі всі різноманітні і стандартні. Середня ціна 30 гривень. Як таких оригінальних, то немає. Найцікавіше, що було – це телевізор, - додає чоловік.

В середньому, організаторам вдається вилучити від двох тисяч і більше за день. Такі розпродажі проводять раз на місяць, а речі приносять небайдужі тернополяни.

- Найбільше, що нам вдалося зібрати сім тисяч гривень, найменше – в районі двох тисяч гривень. Це для нас вагома сума, тому що якщо виставляти пости на якісь потреби, на лікування, на стерилізацію, то дві тисяч гривень вдень практично нереально зібрати. Ці розпродажі нам дуже допомагають,- каже пан Костянтин.

На разі, організаторам вдалося зібрати 80 тисяч гривень. Фінансової допомоги від держави вони не просять. Всі ці кошти допомагають зібрати волонтери і небайдужі люди.

- В нас є спеціальний рахунок, на який ми складаємо гроші для притулку. Нам потрібно дуже багато коштів, приблизно 1 мільйон гривень. Зараз у нас є тільки 80 тисяч. Якщо потрібно провести черговий гаражний розпродаж на вулиці чи в центрі міста, то міська рада дає нам дозвіл на це, - коментує активіст.

Організатори просять не залишатися байдужими, приносити речі, які уже не потрібні. Тваринам вони можуть дуже допомогти. Зараз благодійний фонд потребує багато коштів, адже у них близько 2000 гривень боргу за корм, стерилізацію трьох великих собак, вакцинацію 18-ти цуценят та котик у стаціонарі у Львові.

Речі можна залишати за адресою вул.Лесі Українки, 4 (ресторан "Рандеву").

Довідки за тел. 068-445-24-46 – Алла Ляпандра – засновник благодійного фонду «Вірні друзі».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up