Босоніж навколо ставу: Василь Шевчук встановив рекорд

Босоніж навколо ставу: Василь Шевчук встановив рекорд
  • Без взуття та верхнього одягу Василь Шевчук пробіг 9 кілометрів навколо Тернопільського ставу та встановив новий рекорд Тернополя.
  • Чоловік пробіг дистанцію за 1 год та 14 хв і присвятив рекорд 25-річчю заннять загартовуванням.

Спочатку Василь Шевчук із м. Хоростків Гусятинського району планував бігти лише без верхнього одягу, а перед самим стартом вирішив бігти босоніж. Рекорд він встановлював при температурі -1 °C.

Спортсмен розповідає, що цього року святкує не лише 25-ліття занять зимовим плаванням та бігом, а ще й 20 років від дня створення Клубу зимового плавання в Хоросткові, де він живе. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

- Я вирішив відзначити річницю створення клубу якось по-особливому та подарувати Тернополю рекорд, - каже спортсмен. - Не думав, що буде сонячна погода, не боюся і більшого морозу, але організатори призначили саме цей день.  

До рекорду чоловік готувався щодня. Каже, що бігати роздягнутим взимку - для нього не новина, але на таку дистанцію біжить вперше.

Підтримати спортсмена прийшли колеги із Тернопільського бігового клубу. Вони хоч і в одязі та взутті, але пробігли усю дистанцію поряд із рекордсменом. 

Це не перший рекорд пана Шевчука. Раніше він встановлював рекорди із віджимання та віджимання на цвяхах. 

Подію зафіксували у Книзі рекордів Тернополя.

Заступник Тернопільського міського голови та ініціатор створення Книги рекордів Тернополя Леонід Бицюра вручив Василю Шевчуку диплом про встановлення рекорду. 

Читайте також: У Тернополі встановили рекорд: Андрій Балабух розірвав три колоди карт
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Не захворів?
  • Анонім

    Сьогодні  на роботі по радіо слухав цю новину , і що ви думаєте ми з співробітниками прийшли до єдиної думки "Якою херньою займаються ці люди які ставлять так звані рекорди" , і це в той час ,коли війна в країні , коли більшість людей працють по роботах хтось робить ліки ,хтось озброєння для військових ,хтось хліб пече , хтось нову техніку розробляє ,а ці "діячі" херньою займаються . П.......ц рекорд порвати колоди карт ,чи пробігтися в трусах , що вони хочуть доказати цим .Краще нехай стають за верстат і дають план на оборонку .Треба було оголосити військовий стан всюди щоб народ не займався подібною х.......
  • Адвокат

    І тобі не встидно голому ганяти кругом озера? Діти тикали пальцями, дорослі думаю теж але біля скроні. А балаболи що в мішочок причепив чи вони теж "болтались в такт"?

    Роман Вижиковський reply Адвокат

    Дибільний комент. Ніхто нічого не тицяв і не круив, все було пристойно і культуно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up