Цех із виробництва морозива нещодавно відкрився у нашій області на ЗАТ “Бучацький сирзавод”.
Як повідомляє прес-служба обласної адміністрації, у ТОВ “Бучацьке морозиво”
отримали роботу більше 10 людей. Потужність цеху, обладнаного сучасним устаткуванням,
Цех із виробництва морозива нещодавно відкрився у нашій області на ЗАТ “Бучацький сирзавод”.
Як повідомляє прес-служба обласної адміністрації, у ТОВ “Бучацьке морозиво”
отримали роботу більше 10 людей. Потужність цеху, обладнаного сучасним устаткуванням, — 300 кг морозива за годину. Тут зараз випускається морозиво двох типів — сімейне та в стаканчиках.
Як зазначають бучацькі сировари, у склад їх морозива входить натуральне молоко та інші натуральні продукти, що надає йому неперевершені смакові якості.
Водночас “Бучацький сирзавод” нещодавно нагороджений Золотою медаллю і Дипломом I ступеня в номінації сир “Бучацький Чеддер” та Срібними медалями і Дипломами II ступеня у номінаціях сир “Дуплет” і “Сметана домашня”. Цю відзнаку підприємство привезло із Міжнародної виставки “Весь світ харчування-2003”, що відбулася у Києві.
Зі слів начальника виробничої лабораторії ЗАТ “Бучацький сирзавод” Людмили Діхтярук, у виставці взяли участь підприємства харчової промисловості України, держав СНД, близького і далекого зарубіжжя. Передував виставці дегустаційний конкурс, вперше у якому, окрім підприємств м’ясопереробної, спиртової та інших галузей, виставили свою продукцію молокопереробники.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.