Партнер рубрики Події

Частина міста сиділа без води. Люди кажуть про аварію біля старого «Сільпо»

Частина міста сиділа без води. Люди кажуть про аварію біля старого «Сільпо»
  • Є прорив, підтвердили в інформаційно-довідковій службі міськради. У водоканалі повідомили про аварійну ситуацію о 6.30. До 8 ранку вода мала бути у всіх будинках, окрім 15 Квітня 4 і 8.
  • Наразі є менше пошкодження на «Дружбі». Аварійна бригада на місці, запевнив очільник водоканалу.

Частина міста залишилась без води зранку 5 листопада.

Люди повідомляють про відсутність води у кранах, або надзвичайно малий малий напір. Зокрема, редакції відомо про відсутність води у житлових будинках на «Східному» та «Сонячному» масивах. Читачі повідомляють про сухі крани на вул. Довженка, 8, 12, 14, Володимира Великого, Київській та у будинках, що в районі «Оріону».

Читачі говорять про розриту ділянку біля старого «Сільпо». Припускають, якась аварія.

Відео дня

В інформаційно-довідковій службі міськради підтвердили інформацію про аварію біля старого «Сільпо» і запевнили, що комунальники наразі працюють на місці.  

  • Низький тиск і відсутність водопостачання в деяких будинках мікрорайону "Сонячнийй" - наслідки НП, що трапилась вранці 5 листопада на водопроводі, розміщеному на перехресті вулиць Купчинського і 15 Квітня, - повідомили у прес-службі КП «Водоканал». -  Водоканалівці ліквідовують наслідки прориву водопроводу. Завершити ремонтні роботи планують до 14 години

Зранку, бо 6.30, виникло аварійне пошкодження на водопроводі, діаметром 300 мм, в районі пересічення вулиць Купчинського-15 Квітня, повідомив директор КП «Тернопільводоканал» Володимир Кузьма.

  • У зв’язку з інтенсивним витоком води внаслідок пошкодження, різко впав тиск у водопровідній мережі, що потягнуло за собою відсутність води на верхніх поверхах багатоквартирних будинків, - повідомив Володимир Кузьма. – До диспетчерської служби надійшло чимало скарг від мешканців.

О 7.15 аварійна служба водоканалу змогла локалізувати аварійну ситуацію, перекривши великі крани на мережі, кажуть у водоканалі. Дзвінки від мешканців припинились. Досі залишаються без води два будинки – на вул. 15 Квітня – 4 і 8.

  • Після ліквідації аварійної ситуації тиск не може підніматисть різко, він відновлюється поступово до нормального, - каже Володимир Кузьма. – З 8 год. ранку скарги від мешканців припинились.

Загалом без води були верхні поверхи на «Сонячному», «Східному», на «Дружбі» та у Кутківцях. Аварійну ситуацію вже ліквідували, запевнили у водоканалі.  

Зранку на «Дружбі» сталась ще одна аварійна ситуація на вул. Кривоноса. Проте масштаб аварії значно менший, аніж на БАМі. Наразі там працює аварійна бригада.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up