Партнер рубрики Події

Чемпіонка світу та Європи з біатлону Олена Білосюк стала «Гордістю ТНПУ»

Чемпіонка світу та Європи з біатлону Олена Білосюк стала «Гордістю ТНПУ»

Відомій українській біатлоністці, випускниці Тернопільського педуніверситету Олені Білосюк вручили відзнаку «Гордість ТНПУ».

Почесною відзнакою університету «Гордість ТНПУ» нагородили українську біатлоністку, заслуженого майстра спорту України, чемпіонку світу, 5-разову чемпіонку Європи, випускницю Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка – Олену Білосюк (Олену Підгрушну), – розповіли в Тернопільському педуніверситеті.  


  Ректор університету Богдан Буяк відзначив, що приємно спостерігати за ростом студентів за межами навчального закладу, за їхніми перемогами, які здобувають завдяки плідній праці та щоденним тренуванням.

Душа радіє, коли наші випускники є гідним прикладом для наслідування підростаючого покоління, – сказав керівник освітнього закладу.

Відео дня

Гостя ТНПУ Ніна Лемеш – голова відділення Національного олімпійського комітету в Чернігівській області, перша заступниця голови Чернігівської обласної ради, зазначила, що вперше зустрічає таку відзнаку вишу:  

Я вражена системністю підготовки фахівців в університеті, матеріальною базою, перспективами. Правду кажуть, що можна поєднувати все, аби було бажання. 

Сама ж винуватиця події теж поділилась своїми емоціями після отримання відзнаки:

 – Дуже хочу вірити, що перспективна молодь таки реалізує себе у спорті, як свого часу це зробила я. А рідному ТНПУ і вам, Богдане Богдановичу, вдячна за прихильність, бо як для колишньої випускниці це приємно чути, бачити та відчувати.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що тернополянка Єлизавета Ліщина здобула «срібло» на Кубку України з веслування на байдарках і каное, а футболістів тернопільської «Ниви» тренуватиме Сергій Атласюк.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up