Через коронавірус матч лідерів баскетбольного чемпіонату України у Тернополі відбудеться без глядачів

Через коронавірус матч лідерів баскетбольного чемпіонату України у Тернополі відбудеться без глядачів

7-8 березня на майданчику тернопільського Фізкультурно-оздоровчого комплексу відбудеться найочікуваніша подія регулярного чемпіонату вищої баскетбольної ліги – зустріч лідерів Західної конференції місцевого клубу «Тернопіль» і суперників з БК «Рівне».

За підсумками цих поєдинків має визначитися переможець конференції, повідомляють у БК "Тернопіль".

- Не дивно, що подія викликала в Тернополі великий ажіотаж і близько 600 глядацьких місць відновленого нещодавно спорткомплексу на вулиці Братів Бойчуків, 4 навряд чи вмістили б усіх бажаючих. Проте не вмістять жодного. Через загрозу спалаху в Україні епідемії коронавірусу поєдинок вирішили провести без глядачів, - йдеться у повідомленні БК Тернопіль на їхній сторінці у соцмережі.

У баскетбольному клубі «Тернопіль» першими прислухалися до порад заступника міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, який поміж іншого сказав наступне: «Найближчим часом, ми, на жаль, повинні будемо вводити обмежувальні протиепідемічні заходи. Ми будемо забороняти проведення масових заходів, конференцій, спортивних заходів, будемо закривати тимчасово школи».

Відео дня

Нагадаємо, що трохи раніше через спалах епідемії коронавірусу перенесли олімпійську кваліфікацію з баскетболу 3х3 серед жінок, у якій мала взяти участь збірна України. Ці змагання мали відбутися 18-22 березня в Індії.

- Що ж, не маємо іншого виходу, як передавати нашим улюбленцям свою енергію через монітори своїх ґаджетів, під час прямих трансляцій, - зазначають у клубі.

У суботу «Тернопіль» і «Рівне» розпочинають матч о 18:00, у неділю – о 13:00.

У коментарях в соцмережі одні погоджуються з обмеженнями, інші їх не спиймають.

Vladimir Karnaukhov Немає ніякого коронавірусу! Його вигадали аби маски в аптеках розкупили!!! Статистика це підтверджує!!!

Viktor Tsapyak Напевне тепер варто і вїзд в Тернопіль перекрити оскільки така ситуація)). І людям по вулицях не ходити.На вулицях Тернополя точно більше 600 людей гуляє.

Роман Вербицький я завтра на роботу не вихожу

Мочук Максим Необдумане рішення)))

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • саша

    ненза тормоз вали з краіни
  • Ненза

    Дибіли бєндьоровські,аби ви всі поздихали від вірусу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up