Через літню терасу піцерії на Київській люди ще до понеділка можуть залишитись без води

Через літню терасу піцерії на Київській люди ще до понеділка можуть залишитись без води
  • Мешканці кількох будинків на Київській біля ринку уже чотири дні без води. І є загроза, що води не буде до понеділка.
  • Проблема у тому, що власник літньої тераси піцерії, яка розташована на "червоних лініях" комунікацій, проти демонтажу. 

- Якщо не розібрати цю конструкцію протягом години, то люди і на вихідні залишаться без води, - коментує начальник управління муніципальної поліції Ігор Максимів. - Тобто воду їм включать аж в понеділок, 30 жовтня. Якщо зараз власник дозволить відсунути конструкцію в сторону, то відразу працівники "Водоканалу" розпочнуть роботу.

Читайте також: На Київській люди без води вже третій день
Власник літньої тераси від піцерії "Моменто" коментувати ситуацію відмовився. Чоловік постійно до когось телефонував, метушився. А на прохання журналіста пояснити чому він проти, щоб конструкцію демонтували, відповів так: "Зараз для Вас не найкращий час. Дайте мені з людьми поговорити". 

Відео дня

Мешканка будинку на вул. Київська, 9 пані Людмила розповідає, що на "гарячій лінії" міської ради 1580 сказали, що в них є гаряча вода і його це питання не цікавить.

- Потім зателефонувала у "Водоканал", - розповідає пані Людмила. - Там пані диспетер сказала, щоб я телефонувала на ринок. Теж цікава відповідь. Тепер проблема з цим літньою терасою. Чому він взагалі розташований на "червоних лініях", де проходять труби "Водоканалу"? 

Поки журналіст спілкувалась з мешканцями та муніципалами, з-під конструкції літньої тераси почав зсуватись грунт у яму, яку викопали комунальники. Проте власника літнього майданчика це не дуже хвилювало. Чоловік стояв на сходах свого закладу, спостерігаючи за тим, що відбувається. 

Станом на 15.15 начальник управління муніципальної поліції повідомив, що власник літньої тераси погодився розібрати конструкцію. Але за умови, що він це зробить самостійно. Проте, якщо чоловік не встигне це зробити за півгодини, то люди таки залишаться без води до понеділка. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • народ

    Ідиотизм, тим ублюдкам,що надали дозвіл на терассу і власнику морду набити і заставити все демонтувати.А люди барани,що не можуть знести це самочинну терассу.
  • Анонім

    От с.....а ,якщо це його власність то нехай плотить штраф ,плюс до того всього заставити демонтувати ,якщо відмовляється значить ковшом то діло погнутити ,і відсунути . Привикли на комунікаціях ставити кіоски тераси ,магазини . Ще будуть з ним переговори вести це взагалі п........ц ,та дати йому годину на демонтаж і всі діла ,не прибрав значить згорнули ,як сміття і всі діла . Ось до чого наше керівництво міста довело місто ,що всяким мажорам дозволяють ставити бізнес де вони хочуть . Того власника треба за жбарки взяти  і в АТО відправити нехай там займеться ділом на благо країни  .  С.....а не розуміє ,що люди без води сидять 4 день ,що це може призвести до спалаху інфекційних хвороб . А водоканал теж якийсь безхребетний мішає та тераса значить пригнали екскаватор ,згорнули ,і виставили рахунок цьому "підприємцю".
  • Петя

    "якщо за півгодини не встигнете прибрати конструкцію то  ми йдемо додому до понеділка і нам насрати що в людей не буде води"... прям одне панство і шляхта до якої треба йти на поклон, щоб вони робили свою роботу

    тойво reply Петя

    все правильно сказали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up