Партнер рубрики Події

Через мобілізацію і низьку зарплату у Чорткові не вистачає комунальників — міський голова Шматько

Через мобілізацію і низьку зарплату у Чорткові не вистачає комунальників — міський голова Шматько

Мер Чорткова заявив, що через мобілізацію, а також низьку зарплату у місті не вистачає комунальників.

Міський голова Чорткова Володимир Шматько записав відеозвернення до мешканців громади. Він подякував комунальникам, які розчищали вулиці, і зазначив, що місту критично не вистачає трактористів, працівників благоустрою, ритуальної служби, прибиральників, водіїв автобусів.

У коментарях читачі відреагували: Відсутність системного підходу…. Мобілізувати тракториста, щоб потім шукати тракториста, — написав Юрій Мотрич.

Відео дня

Марія Шчехельська коментує: Не розумію логіки Вашої роботи, адже Ви самі говорите про те що працівників мобілізовують, так чому так повинно бути? Так як інші мають іти на ці ж посади, щоб їх пошвидше мобілізували також? Ці люди які працюють у благоустрої мають бути на місцях, і щей не підлягати мобілізації, бо якщо забрати цих людей на їх місце просто ніхто не піде.

Олександр Шламп коментує:  логіка прийняття рішень зламалася на вищому рівні в Києві - зазвичай при об'явленні широкої мобілізації мається на увазі не лише мобілізація в збройні сили, а й мобілізація громадян на підприємства тилу, в тому числі на комунальні підприємства, чого зроблено не було.

Ігор Сачко коментує: Христос рождається! Тяжка тема прибирання, ще важча кадри і їхні мізерні зарплати. Треба створювати фонд і якось благодійно заохочувати людей... Або ж треба проголосувати на сесії питання, про встановлення надбавки на 50 коп.*наприклад)., на кожен товар куплений в громаді та широко проінформувати про це суспільство, встановивши контроль за зібраними коштами. Ось і джерело доплат.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли скількох чоловіків забронювали під час війни у радах Тернопільщини та ОВА.

 

Читайте також:

Службова таємниця? Скількох чоловіків забронювали під час війни у радах Тернопільщини та ОВА

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Oksana Zhulytska

    Ще трошки - прийде весна - і не буде кому прибирати, орати, ремонтувати!!!! Бо залишаться тільки хлопчики і пеесіонери- інваліди! От і все....а ні не все - ще залишаться депутати, їх помічники, замісники, міністри, прокурори, адвокати, податківці, і решта те шобло державне!
  • Талі

    Що мери в нас боги. Такі самі люди що хочуть істи і жити але привикли законно красти і наживатись на своїх місцях. ПОРОБИЛИ З СЕБЕ богів.
  • Талі

    Звикли законно красти і керувати.
  • Талі

    То хай своєю поділиться а ні то хай сам прибирає.

keyboard_arrow_up