Партнер рубрики Події

Через скорочення на роботі чоловік на Тернопільщині мало не звів рахунки з життям

Через скорочення на роботі чоловік на Тернопільщині мало не звів рахунки з життям

Поліцейські Теребовлянщини врятували від самогубства жителя Південної України.

Більше 30 хвилин перемовин поліцейських допомогли врятувати життя молодому чоловікові, повідомляє відділ комунікаціії поліції Тернопільської області.

28 квітня на лінію "102" надійшло повідомлення про невідомого, який сидить на мосту, що проходить над залізничною колією. Люди припустили, що чоловік планує звести рахунки з життям.

На місце події одразу виїхала група реагування патрульної поліції, наряд ГШР та керівництво Теребовлянського відділу поліції.

Відео дня

За словами Володимира Горб'яка, т.в.о. заступника начальника місцевого відділу поліції, невідомий сидів на мосту висотою майже в двадцять метрів. Він не хотів нікого слухати і просив відійти та не заважати зробити задумане. Перемовини тривали більш як пів години.

Поліцейським все-таки вдалося відмовити чоловіка від небезпечного вчинку. У ході розмови стало відомо, що невідомий - це житель однієї з південних областей, 1993 року народження. Його доля закинула на Теребовлянщину. До карантину працював різноробочим, але попав під скорочення.
 
До крайнього заходу чоловіка підштовхнули складні життєві обставини - безробіття та відсутність житла.

Поліцейські взяли нового знайомого під свою опіку: допомогли вирішити питання з житлом та домовляються щодо працевлаштування.

Даний факт внесли в журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сергій

    А ШО в  південних областях мостів немає що так далеко їхати

    гср reply Сергій

    там рівнина, високих мостів нема
  • Ная

    Задумайтесь...

    73% чекали щоб їм велосипед подарували reply Ная

    А шо а серіалі слуга народу такої серії не було дивно думаю треба задуматись над тим щоб усі велосипеди сховати щоб не було куди зе тернопільським тікати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На вулиці Київська зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up