Партнер рубрики Події

Чи безпечний Тернопіль для пішоходів та водіїв: назвіть найбільш проблемні ділянки (запис прямої трансляції)

Чи безпечний Тернопіль для пішоходів та водіїв: назвіть найбільш проблемні ділянки (запис прямої трансляції)

Статистика ДТП у місті вражає. Де в Тернополі найчастіше фіксують аварії і що робить місцева влада, аби їх запобігти, поговоримо під час прямого ефіру у п’ятницю, 17 липня.

Експерти розкажуть про місця концентрації ДТП та найбільш поширені причини аварій. Ми дізнаємось про те, чому на небезпечних ділянках доріг роками не встановлюють світлофори чи «лежачі поліцейські»; чи достатньо освітлені вулиці та які пішохідні переходи є небезпечними у вечірній та нічний час.

У коментарях до цього тексту ви можете вказувати вулиці Тернополя, які, на ваш погляд, загрожують життю як водіїв, так і пішоходів. Під час онлайн-чату ви дізнаєтесь, чому ситуація там не міняться на краще.

Відео дня

Початок прямого ефіру – о 14.10 на сайті «20 хвилин».

Нагадаємо, що нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • marijka

    1) вул. Злуки, від магазину "Текстильник" до "Універсаму" пішоходи бігають через дорогу де хочуть. Може якийсь паркан встановити попри дорогу? Навіщо пішохідний перехід, який зараз роблять підвищеним, якщо не далеко є пішохідний перехід із світлофором?

    2)вул. Текстильна, пішохідний перехід від Текстерно до зупинки тролейбуса - розмітка ледь помітна, знаки про пішохідний перехід взагалі малопомітні, з однієї сторони обдерті, з іншої закриті деревами. Сходи біля зупинки взагалі закривають можливість для пішоходів подивитись чи їде машина і чи безпечно виходити на пішохідний перехід.

    3)вул. Руська, виїзд з вул. Коперника направо і наліво, два пішохідних переходи майже поруч. Одного не вистачить?

    4) вул. Мазепи, пішохідний перехід біля зупинок транспорту. Чи можна зробити його більш безпечним і регульованим?
  • Наталя Дорош

    вул. Будного, біля АТБ. Там постійно аварій і дуже небезпечний перехід від Будного 34 до АТБ. Для водіїв там є світлофори, а для пішоходів немає. машини, що їдуть з Лучаківського ще видно, а тих, що виїжають з зліва з-за повороту не видно. Страшно переходити дорогу.
  • Андрій Добровольський

    1. Зробити залізобетонний 30см в висоту трикутник перед в'їздом під залізнодорожний міст біля 6 магазину зі сторони вул Крушельницької так, щоб права смуга була для тих хто їде з Б.Хмельницького , а ліва для тих, хто з Крушельницької. Ато зараз багато таких, що їдуть з Крушельницької по правій смузі, а дальше та одна смуга перетворюється на 6 перед в'їздом під міст.

    2. Звести паркан 2м на протязі всієї 15 квітня, де не встановлено місця для переходу вулиці - пішоходи чомусь біжать, особливо в сутінки  за декілька метрів до переходу чи світлофору.

    3. Прибрати 1 пішохідний по Текстильній, від Нової до Будинку праці 3 неконтрольованих пішохідних.



    4. Кільце на в'їзді в Тернопіль зі сторони Збаража/Кременця - потрібно змістити в сторону Байковець, бо легківкою проїхати немає проблеми, а от вантажівки з причепами там завжди або їдуть по самому кільці, або роблять дві величезні ями .
  • Максим Прінь

    Велике прохання перехрестя Є.Коновальця 2 і 5 з вул. Польового . Світлофор або лежачий поліцейський, бо дітей які йдуть до школи за кущів не видно,  а дорослих не всі пропускають і швидку теж на виїзді не всі пропускають , хоча вкл. звукова і  світлова сигналізація.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up