Партнер рубрики Події

Чи діють знижки з «Файною картою» та де можна придбати проїзний квиток

Чи діють знижки з «Файною картою» та де можна придбати проїзний квиток
  • У редакцію «20 хвилин» звернулися кілька тернополян, які не змогли отримати знижку на покупку з «файною карткою».
  • Журналіст «20 хвилин» з’ясував, чому вони не діють та де можна придбати і поповнити проїзну карту.

Власники «Файної картки» можуть отримувати різні переваги. Пільгова картка дає змогу безкоштовно їздити громадським транспортом (у маршрутному таксі безкоштовно після 10:00). Учнівська/студентська картка дає змогу безкоштовно їздити на тролейбусах та нових комунальних автобусах, у маршрутному таксі проїзд для учнів коштує 3 гривні, а студентів – 6 гривень. Загальна картка дає змогу користуватися тролейбусами за 5 гривень, а автобусами/маршрутним таксі – 6 гривень. Для власників персоналізованих карток діють і різні знижки в магазинах та аптеках. Однак деякі тернополяни не змогли скористататися цією можливістю, бо як розповідають користувачі карток, знижки працюють не завжди.    

Чому не спрацьовує знижка

Як повідомили читачі, студентську карту чомусь не змогли прийняти у магазині «Сім23».

- Замовив собі студентську «картку тернополянина», щоб можна було безкоштовно їздити комунальним транспортом, – розповідає студент Денис. – На вході магазину є наклейка, що тут діє знижка для власників «Файної картки» у розмірі 5%. Там ще була зображена саме студентська картка. Вирішив скористатися нею, але продавець сказав, що вона чомусь не працює.

Відео дня

Також студент розповів, що замовляв пришвидшене виготовлення картки, тому, на його думку, відсутність знижки може бути пов’язана з цим.

- Картку виготовили близько тижня назад, тому можливо це по цій причині, – розповідає Денис. – Мені на касі кілька разів намагалися просканувати картку та навіть вводили номер вручну, але це не спрацювало. Можливо, це якийсь дефект самої картки. Касир казав, що такі картки уже приймали без проблем, але що саме з моєю, – незрозуміло.   

Журналіст «20 хвилин» вирішив самостійно перевірити, чи діє знижка в магазині. На касі вона спрацювала без проблем.

- Знижки у розмірі 5% для власників «файної картки» у нас є, але було кілька випадків, коли студентська карта не працювала, – розповідає касирка Олена. – Тернополяни не часто користуються карткою для знижки. Багато людей ще просто про цю можливість не знає.

 У ТОВ «Системний зв'язок» пояснюють, що відсутність знижки не пов’язана з несправністю картки, а з самими товарами, які купують в магазині.

- Знижка в магазинах «Сім23» працює, але тільки на ту продукцію, яку там виготовляють, – розповідають в ТОВ «Системний зв'язок». – Це кава, хот-доги та інші товари в мережі магазинів.

Де придбати проїзний квиток

Проїзний квиток отримати значно простіше, дешевше та швидше, ніж «Файну картку», оскільки квиток є неперсоналізованим. Однак його можна використовувати лише для проїзду у транспорті. Вартість у тролейбусах становить 5 гривень, у автобусах/маршрутному таксі – 6 гривень.  

Коштуватиме виготовлення карти 25 гривень. Її можна придбати одразу.

- Проїзний квиток та персоналізовану картку можна придбати у місцях виготовлення – на вул. Чорновола, 1 та на вул. Князя Острозького, 6. – розповідають в ТОВ «Системний зв'язок». – Поповнити будь-яку картку або придбати проїзний квиток можна у кількох місцях. Це є всі точки мережі швидкого харчування Merci, магазини м’ясних виробів «Юник», магазини «Шинкарик» та «Калина».

Також поповнити або замовити картку можна на Порталі тернополянина. У точках поповнення зарахування відбувається без відсотків. Якщо це робити онлайн – доведеться сплачувати комісію до 4%.   

Знайти на карті всі точки поповнення «файної картки» та проїзного квитка можна за допомогою додатку «Де транспорт Тернополя». Для цього потрібно перейти до розділу «Інформація».

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Зоя

    7 ноября - годовщина Великой Октябрьской Социалистической Революции!
    С праздником, товарищи!

    Каріна Карі reply Зоя

    Зоя! Ти дура?)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up