Партнер рубрики Події

Чи готуватимете олів’є, які фільми дивитиметесь та як плануєте зустрічати Новий рік? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Чи готуватимете олів’є, які фільми дивитиметесь та як плануєте зустрічати Новий рік? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Новий рік уже не за горами. Розкажіть про те, як збираєтесь його зустрічати. Які страви готуватимете? Де святкуватимете?

Можливо, ви маєте незвичні традиції та плануєте зустріти 2018 рік по-особливому? А може, на вашому столі, замість звичного олів’є, будуть заморські смаколики? Що думаєте на рахунок радянськх кінострічок, які вже асоціюються з приходом новорічних свят?

Діліться у коментарях своїми історіями, рецептами та фотографіями. Якщо хтось має бажання більше розповісти про незвичне святкування Нового року, можете телефонувати за номером 0-97-445-82-67 (Наталія).

Нагадуємо, що нецензурну лексику видалятиме модератор сайту.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Я думаю треба було поставити питання троха іншим .Чи вистачить грошей на святкування . Чесно кажучи навіть і не хочеться святкувати оскільки людей вся ця шобла ,що зараз при владі загнали в такі умови , що навіть бажання відсутнє щоб святкувати ,і саме основне ,що святкувати ,як нас кожного дня грабують бавлячись курсом долара ; як з тих людей знущаються ,коли спочатку тобі ніби дають підвищення пенсії зарплати на пару сотень ,а потім через інфляцію забирають тисячі . Аще коли міська влада ще масла в вогонь підкидає типу забудова парків , картка тернополянина то взагалі п.......ц всьому .

    P.S Щодо олівє то  не рекомендую оскільки покупний майонез зараз це отрута для людського організму .
  • Діана Олійник

    найкращий новий рік святкували років 10 тому в лісі. Це було як в казці - був мороз, іній, краса неймовірна. Враження залишилися на все життя. Не треба було ні шашликів, ні алкоголю, ні шумної компанії.  Тільки ліс

    Петро Білецький reply Діана Олійник

    Тільки ліс і снігова людина. Ви зустрічали Новий Рік зі сноговою людиною ???
  • Діонісій

    олів'є має бути! , туди м'якіше падати ніж в оселедець під шубою :)
  • Мрія

    А ми дивитимемось з чоловіком - "Сам удома". З того всьо і почалось)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up