Партнер рубрики Події

Чи підтримують тернопільські нардепи підприємців, які мітингують під стінами Верховної ради?

Чи підтримують тернопільські нардепи підприємців, які мітингують під стінами Верховної ради?
  • "Держава не хоче задушити бізнес. Вона хоче збирати податки. Я підтримую дрібний бізнес – і за це ми проголосували", – каже Ігор Василів.
  • "Ми розуміємо, що більшість ФОПів стали заручниками цієї ситуації. Бо через окремих їхніх недобросовісних колег здійснюється мінімізація податків деяких видів бізнесу", – зазначив Іван Чайківський.
  • "Як ФОП в минулому, я повністю розумію та підтримую людей, які сьогодні стали під снігом", – запевнила Людмила Марченко.
  • Як же збираються допомагати відстояти своє право на працю? 

Підприємці "бастують" під стінами Верховної ради. А що ж народні депутати від Тернопільщини? Чи погоджуються з вимогами земляків і як голосуватимуть, ми поцікавились у них самих.

Чому мітингують підприємці – детальніше читайте «Вони знищують бізнес!». Тернопільські підприємці – про мітинг біля Верховної ради і як діятимуть далі

Коментарі

Ігор ВАСИЛІВ, партія "Слуга Народу":

  - Більшість штрафів ми відтермінували тим законом, який щойно ухвалили, він вже  доопрацьований. Поки діє карантин – ніхто не відміняв мораторій на перевірку будь-якого бізнесу. Ризиковані групи – їх залишилась мала частина. Це ті, хто працює з технічно складною побутовою технікою, медикаментами і ювелірними виробами. Вони не підпадають під дію закону, який ми прийняли. Усі решта, де були проблеми, – відтермінували. Тобто для дрібних підприємців, які хочуть торгувати і сплачувати податки – ми їх підтримали. Держава не хоче задушити бізнес. Вона хоче збирати податки. Я підтримую дрібний бізнес, і за це ми проголосували. А вищезазначені ризиковані групи – там є ризик і виведення капіталу, і контрабанди, вони ввозять товари, а малі підприємці потім реалізовують.

Відео дня

Іван ЧАЙКІВСЬКИЙ, партія "За майбутнє":

  - З одного боку, ми розуміємо, що більшість ФОПів стали заручниками цієї ситуації. Бо через окремих їхніх недобросовісних колег здійснюється мінімізація податків деяких видів бізнесу. Зазначу, що в теперішніх умовах буде краще, якщо платитимуть всі. І це буде і чесно, і справедливо. Але, з іншого боку, самозайняте населення, яким, здебільшого, і є підприємець, має право на спрощену систему ведення бізнесу та оподаткування. Пошук балансу – от над цим зараз працює робоча група і при внесенні консолідованої позиції в зал, будемо визначатися фракцією.

Людмила МАРЧЕНКО, партія "Слуга Народу":

  - Ми схвалили компромісний проєкт закону, який відкладає запровадження РРО 4439-д та скасували кешбек. Від обов'язкового застосування РРО звільнили торгівлю через інтернет, роздрібну торгівлю вживаними товарами в магазинах, окремі види діяльності ресторанів, кафе та ресторанів швидкого обслуговування, туристичних агентств, туристичних операторів, готелів і подібних засобів тимчасового розміщення. Як ФОП в минулому, я повністю розумію та підтримую людей, які сьогодні стали під снігом. ФОПи - це не просто власники малого бізнесу, це, у першу чергу люди, громадяни нашої держави, які мають свої сім’ї та робітників, які від них залежать.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Володя Скасків

    Порошенко зняв контроль над цінами перед підвищенням мінімалки до 3200 а теперішні депутати мають на чому піаритися)

    Віктор Царик reply Володя Скасків

    Володя Скасків

    Mykhayilo Huryk reply Володя Скасків

    Володя Скасків Порошенко він повсюди😁
  • Наталя Гнатович

    За що вас підтримувати.що ціни ставити  які хочете..БАРДАК  тай годі..

    Віктор Царик reply Наталя Гнатович

    Оля Іваськів Вірно писати не "на Україні", а "в Україні. Мавпо ти здичавіла.

    regforkeyapi testproject reply Наталя Гнатович

    Ви коментатори всі покидьки

    Galina Galina reply Наталя Гнатович

    Оля Іваськів вуйка хоче з гіталії права качати))

    Наталія Іванівна reply Наталя Гнатович

    Оля Іваськів Треба  ДОЖИТИ.

    Оля Іваськів reply Наталя Гнатович

    І українську пенсію мати

    Оля Іваськів reply Наталя Гнатович

    Наталя Гнатович треба було лишатись на Україні і працювати на неї чкщо так добре тут підприємці живуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up