Чи ставали ви жертвою булінгу (цькування) у школі? (опитування)

Чи ставали ви жертвою булінгу (цькування) у школі? (опитування)
  • Із проявами булінгу в Україні стикаються 8 із 10 дітей. Такі дані оприлюднили в Українському інституті дослідження екстремізму.
  • Таке явище, як шкільне цькування однолітків, поширюється по всьому світу, бо насильницька модель поведінки стає дедалі популярнішою. 
  • Редакція "20 хвилин" вирішила запитати читачів, чи ставали ви жертвою цькування?
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    У мене у школі був булінг але зі сторони викладачів які вічно хотіли грошей або якогось презента . Повірте в 90-х роках було таке б......о ,коли на перервах сильно озабочені мамаші на перервах підходили до вчителів хто з конвертом ,хто з пакетом де було коньяк і цукерки ,хтось взагалі каравани з села передавав .Було цікаво спостерігати за усім цим б......м ,а ще було цікавіше спостерігати на відношення вчителів до тих дітей батьки яких  занесли хабар і тих хто не носив різниця суттева . У мене ж була чітка позиція не носити ніяких презентів цим м...... .Усього цього б.....ва я надивився достатньо і видів як однокласники закладали своїх  однокласників ,і видів як  всі ці 6 підлизували попец викладачам аби тільки мати хорошу оцінку . Для мене це не люди це сама низька форма існування .

    Ирина Труш reply Анонім

    Такого небыло не несите чепухи, которую Вам наверное по нарасказывали другие малолетки, которые в свою очередь это слышали от других малолеток, которые еще в 90- не родились.

    Анонім reply Ирина Труш

    Ну як не було, якщо я сам видів як на перервах носили торби в кабінет до вчителів ,а коли я чергував по школі то видів як мамаші на загальний коридор викликали вчителів для делікатної розмови або підходили після уроків .Може хтось на це увагу не звертав ,але я звертав оскільки я дуже уважний до деталей .  Я Вам більше скажу , що я був свідком, коли двоє вчителів , ходили по хатах і делікатно намікали щоб їм дали грошей бо їм хотілося в кабаку посидіти і це теж правда хоч дико звучить ,але це правда і я навіть знаю фамілії цих шкур .
  • Діти наші Квіти.

    Привязали копа до дверей в підїзді всім двором сміялись не хотіли їсти=)
  • Срали з дідом разом в кущах=)

    Якось одного разу вчитель з фізкультури образив дітей вони йому розтрощили авто в щент то теж як булинг рахувати=)

    Привязали сусіда копа до дверей=) reply Срали з дідом разом в кущах=)

    Так сміялись з копів шо аш вікна повибивали=)

    Привязали сусіда копа до дверей=) reply Срали з дідом разом в кущах=)

    Так сміялись з копів шо аш вікна повибивали=)
  • fatima

    Забули написати через неблагополучну сімю,де батьки мало заробляють і телефон в дитини не такий ,або його зовсім немає,чи одяг не такий як у всіх,у мене таке було,але все з часом проходить,виходиш замуж за хорошого чоловіка і все в тебе є.У мене був стимул вийти замуж не по любві а за багатого,бо моя мама вийшла по любві но добра з цього не було.Котрі дівчата не зтикаються з такими проблемами вони легковажні вони знають їм батьки дадуть все.Навіщо хлопець має купляти білизну чи одяг як тато купить нацицник но зато хлопець від..пе..долить безплатно.У мене такого небуло еоли я зустрічалася з хлопцем він мав повністю мене упакувати  літо,зима,осінь,весна,якщо він з цим не справлявся підшукувалися другі хлопці і було таке що їх було 5 але не всі були для пер...льки деякі були лиш для закупів ну я якби серйозних зустрічатб бо мені 18 я навчаюся і ніякий секс типу цього.Зараз я правильно це оцінюю так як змогла пройти це все і нікого не можу образити ,завжди бідні люди для мене це моє минуле,але можна вирватися якщо сильно захотіти.Просто підібрати правильний шлях і знати в якому напрямку рухатися.

    Скунс reply fatima

    упакована шлюха

    Анонім reply Скунс

    Та у неї типовий діагноз Р, РСП , "королева" ,"шкура" .Хоча і Ваш варіант підходить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up