Партнер рубрики Події

Чи виготовлятимуть містяни картку тернополянина (ОПИТУВАННЯ)

Чи виготовлятимуть містяни картку тернополянина (ОПИТУВАННЯ)

З 1 жовтня ціна за проїзд у маршрутках становитиме 5 гривень, у тролейбусах - 4. Такі тарифи діятимуть для тих громадян, які не мають "Соціальної картки тернополянина".  Чи виготовлятимуть тернополяни собі "знижку", дізнавалася наш кореспондент.

20-річний Віталій Коваль не готовий виготовляти собі картку тернополянина.

- Мене, в принципі, влаштовує ціна, - каже хлопець. - П'ять, то п'ять, шість, то шість. Але вважаю, що співвідношення "ціна - якість" трохи несправедливе.
35-річна Наталія Чудик їздить тільки на авто, тому питання щодо підвищення цін на проїзд для неї неактуальне. Проте жінка нарікає на невиправдане зростання цін на таксі. Жінка картки тернополянина не має, але виготовляє її для своєї донечки, мовляв, у школі зараз усім її роблять. 

Відео дня

27-річний Максим Овсейко їздитиме за цінами, які будуть встановлені, бо, мовляв, нікуди від цього не дінешся. Але вважає, що ціна дуже невиправдана. Адже якість сервісу залишає бажати кращого. 
- Маршрутки завжди брудні і липкі, - нарікає хлопець. - Також водії повинні дотримуватися встановленого графіку, а не "зачекайте, я ще докурю".
58-річна Марія Книш їздить за посвідченням і вважає, що для неї картка тернополянина неважлива.

- Я не знала про підвищення тарифів, - дивується 46-річна Оксана Манюк. - Картку тернополянина я не маю. Вважаю, що 5 гривень за проїзд - це вже занадто, адже нашим пенсіонерам іноді не вистачає на хліб, а тут ще й така ціна за проїзд. 
18-річна Оксана Волощук сумує за тими днями, коли вартість проїзду становила 3 гривні.
- Вважаю, ціна невиправдана, адже якість сервісу дуже погана, - каже дівчина. - Для мене це досить дорого. Картку тернополянина, напевно, не виготовлятиму.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Андрій Альф

    Допоки громада буде ковтати таке - нічого путнього не буде.... може вже пора відстоювати свої права і вимагати відповідного сервісу (у маршрутках, магазинах і т.д.) ??? А також підняти питання - куда паскуди гроші тратять, поки стоять обшарпана дитяча поліклініка, обшарпані школи без нормальних парт і т.д......
  • Діонісій

    а деж бляха активісти і всяке таке ? коли землю ділили то в міській раді був аншлаг, не один тиждень.

    а ми тут обговорюємо, чому люди не збираються і не обговорюють це питання з міською радою ?

    Цьвик reply Діонісій

    Дійсно,а де ж активісти.І смолоскипну ходу ніхто не проводить.
  • Anonymous

    Скіль там за ту картку потрібно заплатити кожному з нас? Здається, блисько 70 грн?

    А тепер порахуємо - собівартіст її по максимуму, нехай,, 20 грн (це просто фантастична вартість пластикової картки). 70 - 20 = 50.

    Скільки жителів в місті? Десь біля 300 тисяч. Нехай картку змушені будуть отримати 200 тисяч. 200 тис.* 50 = 10.000.000 грн. Десять мільйонів, Карл! десять мільйонів Надал з шоблом своїм "підніме". І це лише на якійсь сраній пластиковій картці, про яку за пів-року просто забудуть.

    Anonymous reply Anonymous

    Вибачте, "Скільки", "близько"... очепятки вийшли.
  • Цьвик

    цирк шапіто з мавпами

    Anonymous reply Цьвик

    Тільки в ролі мавп жителі міста завжди чомусь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up