Чи ввімкнули опалення у школах, дитсадках та лікарнях Тернополя

Чи ввімкнули опалення у школах, дитсадках та лікарнях Тернополя
  • Початок опалювального сезону у лікарнях стартував 28 жовтня. У садках та школах із 29 жовтня. Про це повідомляли у міській раді. 
  • Але чи включили опалення у школах, дитсадках та лікарнях, дізнавалась журналістка “20 хвилин”. 

 

Розпорядження про початок опалювального сезону у лікарнях та садках 28 жовтня підписав міський голова Сергій Надал.

- Зважаючи на пониження середньодобової температури повітря, уже від сьогодні подача теплоносія відновиться для садочків та медичних закладів, а починаючи з 29 жовтня, опалення буде увімкнуто і в школах, оселях та інших категорій споживачів, - пояснив Сергій Надал.

Начальник управлінні освіти Ольга Похиляк 29 жовтня розповіла журналістці, що ще 28 жовтня, ввечері дала запит у “КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», бо у цьому вже справді є потреба. 

Відео дня

- Останні дні на вулиці холодно. Також розпочалася подача тепла до садочків та шкіл, - коментує начальник управління освіти Ольга Похиляк. - Думаю, вже із сьогоднішнього дня у всіх навчальних закладах опалення є. 

Переконатись у тому вирішила журналістка “20 хвилин”. Близько 9:30 ми зателефонували у кілька тернопільських шкіл, дитсадків та лікарень, щоб дізнатись ми ввімкнули у них опалення. 

Ми зателефонували у школу №6, № 19 та  №14 і всюди нам сказали, що опалення у них ще не має. Але вже за декілька хвилин перетелефонували і сказали, що таки батареї починають ставати гарячими. 

У лікарнях всіх зазначили, що опалення у них включили вже вчора, 28 жовтня, і однозначно підтвердили, що у цьому є потреба. 

У дитсадках теж опалення з’явилось 29 жовтня, близько 10:00. Директорка дитсадка №33 Анастасія Хомич зазначила, що вони включали “дуйки”, аби діткам не було холодно, бо в останні дні, коли зменшилась температура повітря, у закладі було холодно. 

КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» запевнили, що у всіх садках, школах та лікарнях опалення вже є. Щоправда, кажуть, воно мало з’явитись ще вчора.

А також наголосили, що у місті загалом вже стартував опалювальний сезон із вівторка, 29 жовтня. Нагадують, що за функціонування усіх внутрішньобудинкових мереж відповідають обслуговуючі підприємства, тому у випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді міста, тернополянам слід звертатися до відповідного обслуговуючого підприємства. У неробочий час та у вихідні тернополяни можуть звертатися до аварійно-диспетчерських служб  25 48 10. 

Окрім того, працівники «Тернопільміськтеплокомуненерго» закликають мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітренні труб у будинках. Відтак, часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів виникає затримка увімкнення опалення у всій багатоповерхівці.

Чи увімкнули опалення у школі/садочку, де навчається Ваша дитина, чи, можливо, працюєте Ви? 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільському районі врятували 650 тварин Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up