Партнер рубрики Події

Чи загрожує Тернополю «сміттєвий колапс» та куди везтимуть відходи навколишні села? (ставте питання)

Чи загрожує Тернополю «сміттєвий колапс» та куди везтимуть відходи навколишні села? (ставте питання)

Кількість сміття щорічно збільшується, а проблема його утилізації досі не вирішена. Чи потоне Тернопіль у власних же відходах, поговоримо під час прямого ефіру 26 червня . Початок – о 13.15 на сайті «20 хвилин».

Нагадаємо, що на початку червня жителі Білої розповіли про проблему з вивезенням сміття. Як з'ясувалось, міська рада заборонила вивозити сміття на сміттєзвалище поблизу села Малашівці усім населеним пунктам, крім Тернополя. Адже воно переповнене.

Чим закінчиться сміттєва історія, куди звозитимуть відходи навколишні села і чи не закидають ними обласний центр, розповімо під час онлайн-чату. Також обговоримо болюче питання – відкриття сміттєпереробного заводу, який ще напередодні виборчої кампанії обіцяв місту нинішній мер Сергій Надал.

У коментарях до цього тексту ви можете залишити свої питання на дану тему. Нецензурну лексику та образливі  слова видалятиме модератор сайту.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • petpo

    В відпрацьовані кар'єри, і класти шарами  щоб в грунтові води дощова вода не попадала ну і відвід метану щоб його спалювати відразу. Але це в інших країнах роблять, так що поки що в річки на дороги і сусідам.
  • вапап

  • Orusja Derevlyak

    Петрикіба   деякі вулиці смітя забирають  чому не всі х .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up