Партнер рубрики Події

Чи заважають вам припарковані у дворах автомобілі? (ОПИТУВАННЯ)

Чи заважають вам припарковані у дворах автомобілі? (ОПИТУВАННЯ)

Брак паркувальних місць – одна з найголовніших проблем тернопільських водіїв. І навіть – пішоходів. Адже через автомобілі, що лишають посеред вулиць, тротуарів тощо, страждають усі. Чи доводилося вам бачити порушення? Як ви на них реагували?

- Часто паркують авто так, що ніде яблуку впасти, - обурюється пані Вікторія. – Викликали поліцію, але не допомагає.

Натомість у водіїв своя правда - де залишити авто, якщо місця мало?!

- Я працюю водієм, мені треба машина кожного дня, до того ж, у різні періоди доби. Тому лишаю біля будинку. Але бачу, що Тернопіль – не для людей. Понабудовували, а парковок не зробили!

Відео дня

А що думаєте ви на рахунок паркування автомобілів біля будинків? Чи це комфортно? Із якими порушеннями зустрічаєтесь найчастіше? Залишайте свої коментарі, фото та відео у коментарях до тексту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (72)
  • Olga Kapynus

    у дворах гостьова парковка чи цілодобова стоянка для авто жильців?
  • Leokadia

    В принципі не заважають лише вранці коли рух починається треба вікна зачиняти бо немає чим дихати від вихлопних газів але це свідчить про те що  бензин чи дизельне паливо не відповідає стандартам власники машин не винні
  • Zira Pryjmak

    А що в Тернополі парковки будуються?Ні ,тільки місця громадського користування віддаються ,,приватним ,,підприємцям,які гребуть гроші шалені,ділячись з мером,а самі платять тільки єдиний податок,1800 гр в місяць!!!! Це вони нічого не вкладають,крім того,що розмалюють паркомісця,які належать не їм ,а громаді!!!!

    Саша reply Zira Pryjmak

    Вы думаете где-то по-другому? Нафига ценный кусок земли тратить на какую-то  парковку, если можно продать его за взятку застройщику и получить чемоданчик сразу !
  • Галя

    Надал  тільки виділяє землю під будівництво, забудовник збирає касу із наших заробітчан, проте ніхто не будує садочки, стоянки, школи та іншу інфраструктуру
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up