Партнер рубрики Події

Чи зростуть ціни на шлюб у День закоханих?

Чи зростуть ціни на шлюб у День закоханих?
  • Ажіотажу з одруженням 14 лютого поки що немає. Хоча ДРАЦСи працюватимуть до опівночі.
  • 21 пара закоханих візьме шлюб в «Березолі», ще 5 пар – у «Перемозі». Можна встигнути подати заяву на одруження лише за допомогою «Шлюбу за добу».

26 пар закоханих стануть подружжями 14 лютого. Принаймні стільки заяв на одруження подали майбутні молодята.

21 пара має намір одружитись у ДРАЦС, що у «Березолі». Ще п’ять пар планують стати подружжям, одружившись у приміщенні «Перемоги» завдяки сервісу «Шлюб за добу».

І якщо «вклинитись» в графік розписів у ДРАЦС у День закоханих навряд чи вдасться, то одружитись за допомогою «Шлюбу за добу» ще можна, подавши протягом цього тижня заяву. Хоча саме у цей день в юстиції обіцяють продовжений робочий день – одружуватимуть молодят від ранку і аж до опівночі. За таким графіком працюватимуть відділи РАЦСу Тернополя, Теребовлі, Борщова, Бережан та Гусятина. Про це повідомив начальник головного територіального управління юстиції в області Едуард Кольцов.

Відео дня
  • Вартість церемоній у День закоханих не зросте, - запевнив Едуард Кольцов. – «Шлюб за добу» обійдеться у 1 800 грн, а «розпис» у ДРАЦСі – від 165 до 500 грн. Все залежить, яку церемонію оберуть молодята.

Скільки коштує одружитись у Тернополі

«Шлюб за добу» обійдеться молодятам у 1800 грн у будні і 2 тис. грн. у вихідні дні.

Одруження у ДРАЦс:

  • Традиційний обряд (проведення урочистого обряду з супроводом магнітофонного запису) – 300 грн.
  • Традиційний обряд (проведення урочистого обряду з музичним супроводом) – 450 грн.
  • Проведення урочистого обряду одним обрядовцем за скороченим сценарієм – 165 грн.
  • Європейський обряд – 500 грн.
  • Ювілейне весілля – 500 грн.

За інф. обласної юстиції

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up