"Чілдрен Кінофест": дітям безкоштовно покажуть десять фільмів та мультфільмів


"Чілдрен Кінофест": дітям безкоштовно покажуть десять фільмів та мультфільмів
  • П'ятий ювілений кінофестиваль "Чілдрен Кінофест – 2018" в Тернополі проходитиме в кінотеатрі ”Сінема Сіті” з 25 травня до 3 червня. 
  • Вхід на всі покази – безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю, яка розпочнеться з 20 травня. Або з контактним номером. 

В минулому році "Чілдрен Кінофест" в Тернополі відвідало понад 2 тисячі юних глядачів. 

- Суть кінофестивалю у тому, що дітки різного віку перегладатимуть безкоштовні мультфільми та фільми з 25 травня до 3 червня, - каже координатор проекту в Тернополі Яна Желябіна. - І після кожного сеансу діти голосуватимуть. При вході, перед показом, вони отримуватимуть анкети, в яких потрібно буде надірвати певний смайлик. Потім ми всі анкети передаємо в Київ і там визначатимуть переможця кінофестивалю. Можливо, це буде мультфільм, можливо, фільм. 

До конкурсної програми кінофесту увійшло сім фільмів для глядачів від 4 років, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Спеціальною подією цього року стане показ до 30-річчя прем’єри анімаційного фільму "Острів скарбів" режисера Давида Черкаського. 

Відео дня

Перший сеанс 25 травня розпочнеться о 12.00. Дітям віком від 6-ти років покажуть документальну стрічку "Земля: Один вражаючий день" від британської студії BBC. Всі інші сеанси будуть на 10.00. 

Діти віком від 5-ти років 26 травня зможуть подивитись стрічку "Сів заблукала уві сні". Для восьмирічних та страших 27 травня покажуть українське фентезі "Сторожова застава". "Історії з озера" для 4-річних покажуть 28 травня. "Лотте і Луїза: витівки близнят" покажуть 29 травня для семирічних та старших. Для дванадцятирічних 30 травня. А 31 травня п'ятирічні дітки зможуть подивитись мультфільм "Великий злий лис та інші історії". "Острів скарбів" покажуть 1 червня. Він розрахований на дітей віком від семи років. 

В рамках "Чілдрен Кінофесту" вже вдруге відбудеться показ добірки стрічок, що вийшли у фінал конкурсу дитячих короткометражних фільмів, який був оголошений восени. 10 найкращих картин-конкурсантів будуть показані на великому екрані, а спеціальне журі вибере серед них переможця. Їх покажуть 2 червня. А 3 червня покажуть "Моллі Мун і чарівний підручник гіпнозу". 

- Зареєструватись можна на сайті кінофесту з 20 травня, - каже Яна Желябіна. - Там можна зареєструвати до п'яти дітей. А ще можна зареєструватись у нас, зателефонувавши за номером 097-007-17-50. Ми реєструємо цілі групи по п'ятнадцять-двадцять дітей. Реєстрація обо'язкова, щоб всім дітям вистачило місць у кінозалі. 

Довідка

Фестиваль, заснований у 2014 році, проходить у більш ніж двадцяти містах України – від міст-мільйонників до регіональних центрів. В минулому році покази фестивалю відвідали понад 40 000 глядачів. "Чілдрен Кінофест" знайомить молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up