Чиновника райадміністрації у Тернополі викинули у смітник

Чиновника райадміністрації у Тернополі викинули у смітник
Завідувача сектора з кадрової роботи райдержадміністрації Віталія Федака з головою "занурили" у смітник 17 вересня. Бо чиновник, мовляв, був "прорегіонівським" та підтримував сепаратистів. Тож його змусили написати заяву на звільненна. А кульмінацією для чоловіка став смітник.

Акцію викидання чиновника у смітник влаштували активісти тернопільського Правого сектору. Усе це вони зафіксували на відеокамеру.

- Чим завинив цей чиновник? Ну, по-перше, він залишився на цій роботі ще відколи його туди призначили старі регіонали,  - пояснює голова місцевого Правого сектору. - По-друге, нещодавно наші активісти моніторили сторінки у соцмережах, і зафіксували, що цей Віталій Федак вподобав у якійсь сепаратистській групі фото, на якому якесь невідоме "чмо" мочиться на український прапор.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Він також переконує, що цей чиновник райдержадміністрації був дотичний до відправки працівників на Антимайдан під час зимових протистоянь в Києві.

Утім, на запитання кореспондент 20minut.ua, чи є в активістів докази щодо перелічених гріхів службовця, відповів: "Кому потрібні ті докази?".

- У нас є свідчення про ці випадки від тих людей, які тут працювали під час всіх цих зимових подій, - зауважив активіст. - А у смітник чому викинули чоловіка? Ну, бо там насправді йому і місце! Та й у нас зараз такий, так би мовити, флешмоб по країні щодо нечесних чиновників.  

У самій установі, де 17 вересня "гостювали" активісти, відгукуються про акцію Правого сектора стримано й з натяками на солідарність.

- Я не хочу і не в праві надавати оцінку щодо дій громадських активістів, - каже перший заступник головий тернопільської районної держадміністрації Богдан Лисій. - Але мені, наприклад, хлопці з Правого сектора показали фото, як ця особа (Віталій Федак - прим. ред.) у своєму службовому кабінеті перебуває з георгіївською стрічкою, портретом Януковича і наклейкою Партії регіонів. Ще згадувалися й інші кричущі факти. Також зазначу, що Партія регіонів - та політична сила, яка, власне, і створила ту ситуацію, котра переросла у війну на Сході.

Наразі заввідділом сектору з кадрової роботи Віталій Федак - у відпустці. Так пояснив перший заступник голови райдержадміністрації.

- Він написав заяву на звільнення за власним бажанням, - уточнює співрозмовник. - Ця заява оформлена із правом оплачуваної відпустки. Коли він з неї вийде - буде звільнений. 

Про пана Федака, як чиновника, його начальник сказати нічого не зміг. Мовляв, знає чоловіка погано, бо сам на посаді лиш віднедавна. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Юрій

    Працівники Головного управління Пенсійного фонду в області протестують проти свого керівництва. Заяву із підписами кілька місяців тому приносили до штабу Самооборони майдану Тернопільщини, що знаходиться в  приміщенні облради.



    Трудовий колектив просить звільнити керівника Ларису Хому, яку Хоптян призначив начальником головного управління Пенсійного фонду в області ще у 2011 році.



    Хома Л.З. є організатором “антимайдану” та членом “Партії Регіонів”. Вона неодноразово погрожувала звільненням працівників, принижувала їх та писала догани. Вона є наближеною особою до родини тепер уже колишнього голови ОДА (Хоптяна).



    Під час її керівництва вона проявила низький психологічний та управлінський рівень, створюючи в управлінні нестерпну та нервову обстановку, що суттєво заважає виконанню завдань.



    Підписали заяву близько 20 працівників, які просять звільнити керівника. Проте Хома і далі на свої посаді, завдяки свої зв"язкам. Чи знайдеться на неї управа?!



    http://doba.te.ua/novyny/pratsivnyky-holovnoho-upravlinnya-pensijnoho-fondu-na-ternopilschyni-ne-hochut-pratsyu-dokument.html

  • орорппп

    сидить уся ця бидлота в вишураних кабінетах, тільки крісла під їх  жоп.ми поміняли на зручні шкіряні- ортопедичні, про=ли все- навіть райадміністрація конвертів немає аби відреагувати на звернення
  • орорппп

    блін як гидко дивитися на того самого Лихого, "доручаю, проконтролюйте"  - от що спонукає людей бути чиновником, однозначно непереборне бажання робити"все щоб нічого не робити"  фу, противно дивитися на усіх дармоїдів

    Роман Лихий reply орорппп

    До "орорппп"

    Лихий молодець, повівся, як справжній керівник націоналіст. Щодо "доручаю, проконтролюйте", а що він мав робити сам  бігти папери оформляти :-) Лихий є одним з найкращих чиновників Тернопільсщини побільше б таких.

    орорппп reply Роман Лихий

    крім чиновництва- які ще має заслуги? і чи не випадково у вас прізвища одинакові? В чому хочете мене переконати- що більшість депутатів не дармоїди- не намагайтеся... всім чиновникам бажаю перейти очищення сміттєвими баками- щоб на собі відчули де можуть бути, як забуватимуться

    орорппп reply орорппп

    Богдан Лихий reply орорппп

    Шановний "орорппп" будь ласка не поширюйте всяку замовну брехливу "ЛИПУ".

    Зберіть збори людей в селі і тоді будете знати чи Лихий рейдер як пише видання липа, або чи я насправді став на сторону громади, а за це грошовитий орендар поливає мене брудом, як в анекдоті "твоя донька курва, але ж насправді навіть доньки немає."



    У Домаморичах війна за ставок.

    http://faktor.te.ua/2014/07/u-domamorychah-vijna-za-stavok/

    У Домаморичах селяни не можуть підступити до власного ставка

    http://svoboda.te.ua/novyny/u-domamorychah-seljany-ne-mozhut-pidstupyty-do-vlasnoho-stavka.html.

    Я не претендую на святого, але не хочу щоб мене за те, що я став на захист жителів села обливали брудом, бо сьогодні за справедливість та за людей важче боротись ніж би я нічого не робив, або став би на сторон брехливого орендаря.

    Розумію, що несправедливе оббріхування та замовні статті в корислих цілях на цьому може і не припинятся, причому звернутись в суд на видання "Тернопільська липа" неможливо бо воно неофіційне, Однак прошу Вас перед тим як на когось щось казати, писати та поширювати неправдиву інформацію, розберіться чи насправді воно так, зокрема зверніться напряму до мене я вам надам усю необхідну інформацію.

    Ви ж би не хотіли б щоб вас за намагання вчинити добру справу взяли обгадили бо ви комусь заважаєте і далі "хімічити", правда! От і я не хочу!

    орорппп reply Роман Лихий

    крім чиновництва- які ще має заслуги? і чи не випадково у вас прізвища одинакові? В чому хочете мене переконати- що більшість депутатів не дармоїди- не намагайтеся... всім чиновникам бажаю перейти очищення сміттєвими баками- щоб на собі відчули де можуть бути, як забуватимуться
  • Галушкина Галина

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up