Партнер рубрики Події

Чого хоче жінка: у Тернополі відбувся майстер-клас із жіночого лідерства та сексуальності

Чого хоче жінка: у Тернополі відбувся майстер-клас із жіночого лідерства та сексуальності
  • Майстер-клас під назвою "Чого хоче жінка" організувала тернополянка Ольга Навроцька 9 вересня. 
  • Жінки  мали змогу послухати лекції відомих експерток на тему "Жінка і бізнес" та "Азбука сексуальності".

- Цей захід розказує якомога більше про жінку. Про жінку в різних іпостасіях, - каже організаторка заходу Ольга Навроцька. - Ми поєднали деякі уроки того, як будувати гарні відносини у сім'ї із уроками того, як бути привабливою, цікавою та успішною. На захід ми дуже ретельно підбирали спікерок, таких, яких у Тернополі ще не було. Вони справді змогли запалити жінок та відкрити для них щось нове. 

Світлина від Natali Stefanchuk.

Пані Навроцька каже, що такі зібрання варто влаштовувати навіть заради того, щоб жінки могли просто гарно провести час у компанії одна одної, поспілкуватись та відпочити від буденних турбот. 

Відео дня

Тренінг "Азбука сексуальності" провела провокативний  психолог та сексолог-терапевт Наталія Ішкова.

- Для мене жінки - як діаманти, які шліфують одна одну. Тому дуже важливо, що вони збираються на такі заходи, - каже Наталія Ішкова. - Я розповідаю жінкам про те, чим пахне жінка. Для того, щоб зрозуміти більше, що потрібно жінці  я опитала більше ста чоловіків. Найцікавіші відповіді ми зібрали у нашій лекції. Насправді хочеться, щоб жінки розуміли свою сексуальність, зуміли відкрити себе та відчували, що вони можуть бути прекрасними. 


У перерві між виступами спікерок, гостей чекав показ модної білизни від одного із тернопільських брендів.  А також серед учасниць розіграли чимало призів від партнерів заходу. 

Майстер-клас "Жінка і бізнес" провела Надія Лисецька - президент вінницького Клубу Ділових Людей, керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу від ЄБРР, директор ТОВ «АмеліАрт Україна», засновниця української платформи «Women in Business». 

- Мій майстер клас присвячений жіночому лідерству, - каже пані Лисецька. - Я намагаюсь розповісти якомога більше про баланс між особистим життям та життям бізнесовим. Насправді, щасливі жінки - це ті жінки, які знайшли секрети цього поєднання і я кожу, щоб нею стала кожна жінка, яка прийшла сьогодні на цей майстер клас. 

Тернополянки насолодились лекцією про жіноче лідерство, поєднання сили й слабкості, формування та важливості персонального бренду жінки. 

- Там, де збирається така кількість жінок - зосереджена неймовірна енергія, - каже Ольга Навроцька. - Тернопільські жінки прекрасні і варто їх мотивувати ставати ще кращими. 

Нагадаємо, тернополянок запрошують на  Жіночий  бізнес-форум «Lady Fest Ternopil-2019», який відбудеться 2-3 жовтня

Довідка

Партнери заходу: ГО "Ділові українські жінки" в Тернопільській області; Українська платформа "Woman in Business" ; AJOUR; «FruitArt» домашня консерваці; “MEDIAТОР" перше інтернет телебачення Тернопільщини; пам'ятний знак "Народженому у Тернополі".

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Тася

    Тьотя  Наталія Ішаківа  продає тренінги , з початку казали безкоштовно , але потім 200 грн  за реєстрацію , подивившись її фото коментарі  стає зрозуміло  що  плагіат з ютуб канала (де тих тренінгів сотні) нічого нового,
    вимова не поставлена  подивіться  пресс-конференцію  це просто жесть.
    Наталія Ішкова. - Я розповідаю жінкам про те, чим пахне жінка. Для того, щоб зрозуміти більше, що потрібно жінці  я опитала більше ста чоловіків.
    Бред.
  • Цьвєк

    Жіноче лідерство оберненопропорційне сексуальності,видко по знимках.Так,вони лідери.
  • Герасимчук Ростислав

    Виносить наречений наречену на руках з РАЦСУ. І наречена питає нареченого: Все, тепер можу тобі на шию пересісти і ніжки звісити?
  • Серьожа Притухла

    Просто прочитайте книгу Олега Новоселова "Женщина - учебник для мужчин". Вона буде однаково корисною і жінкам і чоловікам. Після цієї книги відпадуть просто безліч питань з психології, історії та навіть релігії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up