Партнер рубрики Події

Як бути сильними та надихати: тернополянок кличуть на жіночий бізнес-форум

Як бути сильними та надихати: тернополянок кличуть на жіночий бізнес-форум
  • 2-3 жовтня у Тернополі відбудеться Жіночий бізнес-форум «Lady Fest Ternopil-2019».
  • Про захід розповіли на прес-конференції 10 вересня у Тернопільському прес-клубі.
  • На форум приїдуть спікери із всієї Західної України та розкажуть жінкам про те, як бути успішними та надихати.

- Подія стане майданчиком для нетворкінгу, генерації нових ідей, проектів та корисних знайомств. , каже голова Тернопільського осередку «Асоціації жінок України «Дія», радниця міського голови Тернополя, партнерка Форуму Ольга Шахін. - Наші жінки зможуть послухати успішних спікерок, надихнутись їх досвідом. Може, хтось започаткує свій бізнес, або хтось змінить своє життя. Я дуже радію, що сьогодні ми маємо змогу спілкуватись з такими сильними жінками. Для проведення форуму було багато варіантів проведення, але ми обрали саме Тернопіль. І сьогодні ми запрошуємо усіх тернополянок приєднатись до нас. 

Серед запрошених спікерок - засновниці таких відомих брендів як: Pollardi, Zarina, «Арсенал. Страхування», Центр «Розвиток» та інших.

- Все може вдатись! Ми хочемо довести, що жінка не повинна зациклюватись лише на домашніх справах, але і повністю залишати їх теж не треба. У жінці все має бути гармонійне, - говорить  керівниця регіонального представництва Української Платформи «Жінки в Бізнесі», партнерка Форуму Ольга Навроцька. - Дуже гарно, коли жінка вміє поєднувати сім'ю та розвивати свою справу. Тоді жінка стає цікава сама собі. Сімейний бізнес також дасть змогу укріпити нашу державу. Можливо, тоді жінці не потрібно буде виїжджати закордон. Адже, якщо виїжджає жінка, -  майбутні покоління. Я хочу довести жінкам, що вони можуть реалізувати себе тут. 

Відео дня

Участь у Форумі зможуть взяти близько 200 тернополянок. 

Зареєструватись на форум можна за посиланням: тут

Детальна програма на сайті http://ladyfest-ternopil.tilda.ws

Обов'язкова реєстрація до 25 вересня 2019 р. за посиланням -
https://form.jotformeu.com/92273094209357

Участь у заході безкоштовна. Витрати на проведення бізнес форуму фінансуються у рамках ініціативи ЄС #EU4Business.

Реєстраційний збір у розмірі 200 грн, стягується за розгляд реєстраційної заявки.

Організатор заходу: Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Вінниця, оснований на базі Вінницький Клуб Ділових Людей за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні у рамках ініціативи EU4Business #ЄвропейськогоСоюзу.

Партнери:
Жінки в Бізнесі Українська Платформа UPWomen in Business
Клуб Ділових Людей Україна
ГО "Асоціація жінок України "ДІЯ",
ГО "Ділові Українські Жінки"

Оплата на розрахунковий рахунок Клубу або на картку Приват Банку 5168 7422 3446 0982, Косенко Т.А. Чек про оплату надіслати на номер +38 097 505 8050 (viber, telegram). В призначенні платежу обов'язково вказати прізвище та ім'я учасника заходу.

Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, чаєм, кавою та харчуванням.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрій

    Клуні старі куди ви лізете?
  • Пустило

    Сильні бараболі копают і надихают потім, як викопают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up