На "Дружбі" жінка вистрибнула з вікна, бо чоловік бив її молотком

На "Дружбі" жінка вистрибнула з вікна, бо чоловік бив її молотком

Небайдужі тернополяни рятували жінку і викликали швидку та поліцію. Остання приїхала через 40 хвилин. Люди обурені, адже могло статися, що вже не було б кого рятувати.

Сьогодні вранці у Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшов виклик, що на вул. Миру, 2 А під час сімейого конфлікту постраждала жінка сорокарічного віку. Її чоловік сильно вдарив у голову. Рятуючись, жінка вистрибнула з другого поверху, стрибнула на ноги та впала на руку, як результат - отримала травми п’яткових кісток, і перелом руки. Стан жінки середньої важкості, кажуть медики.

Швидку викликали небайдужі тернополяни.

- Близько 9:10 я проходила повз сквер, що на вул. Миру, і побачила, як з балкону другого поверху вистрибує жінка, кричить і падає на бруківку, ламаючи руку і, можливо, ноги, оскільки після падіння не могла стати, - розповідає Інеса Голояд.

Відео дня

Жінка кричала перехожим, що чоловік хоче її забити молотком, тому вона і рятувалася, як могла. Очевидці події одразу викликали швидку. Після того вибіг чоловік, і почав її тягти у під'їзд, викрикаючи до людей, що жінка не знає, що говорить, і взагалі не адекватна, продовжує пані Інеса.

Чоловік, який так як і пані Інеса, за збігом обставин бачив все, що відбувалося, почав відтягувати постраждалу жінку від агресивного чоловіка.

- Ми одразу викликала поліцію, аби втихомирила буйного чоловіка, проте, - зазначає співрозмовниця, - патрульні приїхали аж за 40 хвилин. Він її міг за цей час убити ще й закопати. Швидка прибула дещо швидше, десь за 20 хв.

Жінку відвезли у лікарню. У поліції також прокоментували ситуацію.

- Виклик про дану подію надійшов вільному екіпажу, який в той час здійснював патрулювання на Сонячному масиві, - повідомила речник управління патрульної поліції Тернополя Оксана Смільська. - Через ранішні затори рух на дорогах міста був утруднений і патрульні виїхали безпосередньо до травмпункту, куди доставила заявницю карета швидкої допомоги.

У той час жінці надавали кваліфіковану медичну допомогу, продовжують у поліції. За попередніми даними, у неї закрита черепно-мозкова травма, забій п’ятки та  гематоми на обличчі. Після того, як було встановлено усі обставини події, на вулицю Миру виїхали група швидкого реагування та слідчий. Усі обставини встановлюються.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Рудяк Софія

    живу на Миру 2а,повірте ситуція далеко не така ,як тут описана

    жінка,як і чоловік  "любителі"....і нізвідки вона не стрибала,живе ця сімя взагалі-то на 4-му поверсі,одне-єдине це шкоа маленьку дитину яка на це все дивиться ......
  • Іра

    от і шо тому "чоловіку" буде за таке?-та нічого! Буде як в  росії недавно-коли вас вб"є тоді подзвоните ми приїдемо і опишемо ваше тіло!

    Жінки....з ким ви живете????? де ваш розум????
  • Сергій

    Поліція в нас сумлінно виконує свою роботу.... Як і належить "поліціянтам" вони сумлінно грубіянять, безчинствують, ведуть себе як бидло. Слава поліції... Так тримати... Шоновна поліція скажіть будьласка, чим ви займаєтесь замість того аби виконувати свою безпосередню роботу? Я то знаю чим... Але було би цікаво почутивашу версію...

    тойво reply Сергій

    по 99% інфі,в поліції недобір людей.просто немає кому вчасно приїжджати,бо майже весь час всі патрулі зайняті.

    тому Сергій,маєш всі шанси туди піти і почати тнаводити порядок.

    Сергій reply тойво

    Та  ні я так як вони не вмію... І не хочу вчитися. І чим же вони так зайняті. Ось я живу на 2-му поверсі. І цілу ніч з інтервалом в декілька хвилин за віком блимають сині мигалки. Блін та вони їздять частіше чим машини мирних громадян...

    Звідкіля в них недобір.
  • Piter Savka

    Чоловік також чудік, розуму взагалі немає. Молотком можна не розрахувати і вбити. Для такого випадку коли до жінки шось не доходить є ложка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up