Партнер рубрики Події

Чоловік, якого травмував потяг, помер у лікарні

Чоловік, якого травмував потяг, помер у лікарні

Медикам не вдалось врятувати життя чоловіка, якого 10 серпня травмував тепловоз.

Інцидент трапився на вул. Лозовецькій близько 23.55 год. 

На залізничній колії під колеса тепловоза потрапив житель 48-річний житель села Лозова Тернопільського району.

Потерпілого доправили до лікарні. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя чоловіка.  У п’ятницю, 14 серпня, від отриманих травм він помер.

Відео дня

Нагадаємо, машиніст теплотяга повідомив правоохоронців, що по вулиці Лозовецькій, на залізничній колії, він здійснив наїзд на невідомого йому громадянина.
Після повідомлення патрульні  оперативно прибули на місце події. На щастя, чоловік був при свідомості, але отримав значні травми ніг та голови. Аби зупинити кровотечу інспектори надали домедичну допомогу, наклавши джгут на ногу, та продовжували говорити з чоловіком до приїзду працівників швидкої медичної допомоги. Лікарі шпиталізували потерпілого до медичного закладу. Інспектори забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх деталей справи.
 

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ. Триває досудове розслідування.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up