Партнер рубрики Події

Чоловіка врятували з криниці на Тернопільщині

Чоловіка врятували з криниці на Тернопільщині
Нещасний випадок стався у селі Пушкарі Бучацького району - 59-річний місцевий житель впав в колодязь 23 квітня.

На допомогу потерпілому прибули рятувальники. Чоловік перебував в шахті колодязя на глибині 5,5 метрів, вода сягала висоти 1,5 м. Бійці ДСНС за допомогою спеціального обладнання дістались до постраждалого та, використовуючи рятувальну мотузку, витягнули його назовні.
Знесилений від переохолодження та шоку чоловік втратив свідомість, тож до приїзду лікарів рятувальники надали постраждалому домедичну допомогу із застосуванням реанімаційних заходів: провели непрямий масаж серця та штучну вентиляцію легенів. У задовільному стані чоловіка передали працівникам швидкої медичної допомоги. Потерпілого госпіталізували до Бучацької районної клінічної лікарні.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled 12:20 На фронті загинули Герої з Тернопільщини Олександр Замараєв і Антон Білик 11:45 Зниклу жительку Вишнівця розшукує поліція 11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 09:50 До Дня матері у Тернопільській громаді проведуть понад десяток заходів 09:30 Зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт) 09:09 На Ставі рятували людину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up