Партнер рубрики Події

Чому Притула купить Владзьові медогонку і на що піде більше 100 000 грн з концерту "Вар'ятів"

Чому Притула купить Владзьові медогонку і на що піде більше 100 000 грн з концерту "Вар'ятів"
  • Першому україномовному гумор-шоу "Вар'яти" виповнилося 8 років. З нагоди цього "вар'яти" виступили в Тернополі. 
  • Усі місця в ПК "Березіль" 27 травня були зайняті, а глядачі безупинно сміялись протягом двох годин. 

Традиційно в концертній програмі "вар'ятів" були пісні від Жогла. Жартували про чоловіків за кермом, а не про жінок, про сімейні розбірки та інші звичні буденні речі. Був і батл між Притулою і Владзьом. Цього разу спір між "вар'ятами" був таким: якщо виграє Притула, то Владзьо щомісяця дає йому безкоштовно літр меду з власної пасіки, якщо Владзьо - Притула купує йому медогонку. Серед смішних новин від цих двох "вар'ятів" були жарти на різну тематику.

Притула: "Тещі так сподобався зять, що в першу шлюбну ніч свічку тримала дочка."

Владзьо: "Коли Олег Винник на полюванні побачив  молоду вовчицю, то пищав, як Ніно".

Відео дня

Притула: "Оля на сповіді розказала про такі гріхи, що священник взяв в неї номер телефону."

Владзьо: "Жінка знайшла в чоловіка надувну бабу і...час від часу залазила в неї". 

Від чого ще сміялись глядачі дивіться на відео. 

Після усіх виступів та жартів Сергій Притула розповів, що "Вар'яти" продовжують віддавати гроші з концертів на благодійність. 

- Тернопільських концертів ми робимо традиційно більше, бо тут крім потреб фронту, є ще локальні потреби, - каже Притула. - В червні фонд "Крок на зустріч", який ми утримуємо на своєму балансі, робить виїзний табір для діток тих хлопців, які загинули на фронті. І там є певний бюджет, який ми майже покрили. З концерту в Тернополі 50 тися гривень піде на ці потреби. Ще 30 тисяч гривень - на прибдання безпілотника для 93-х бригади і ще 30 тисяч піде на одну потребу, яку не можу вимовити, бо дуже хвилююсь. 

Сергій Притула подякував усім, хто приходить на концерти та підтримує "Вар'ятів". 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій

    і разом бухатимуть з тої медогонки і закусуватимуть медом))

    А за допомогу АТОвцям - респект!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up