Партнер рубрики Події

Де дешевше замовити піцу у Тернополі. Ми порівняли ціни (ГРАФІКА)

Де дешевше замовити піцу у Тернополі. Ми порівняли ціни (ГРАФІКА)

Чи часто ви замовляєте їжу з доставкою додому? Майже кожен заклад громадського харчування надає цю послугу. Тим паче, під час пандемії попит на доставку на дім виріс. Ми порівняли ціни у різних тернопільських закладах. 

Більшість місцевих закладів мають різні страви в меню. Все залежить від специфіки ресторану. Однак піца є чи не в кожному закладі. Її можна замовити з доставкою додому.  

Які ціни в закладах?

Ми порівняли вартість піци різних видів – «Гавайська», «Капричоза», «Салямі», «Маргарита», тощо. Оскільки вага готової піци всюди відрізняється, ми розрахували ціну 100 грамів піци. Зазвичай вага піци 350–500 грамів. Її вказують в меню. Всі інгредієнти та фактичну вагу можна переглянути і при замовленні онлайн.

Відео дня

Як ми помітили, ціни в багатьох закладах на один вид піци майже не відрізняються. Але якщо подивитись на вагу – то різниця помітна. Тому варто звертати на це увагу. В одному закладі піца вагою 450 грамів коштує 130 гривень, а в іншому, за таку ж ціну, вам пропонують піцу вагою 370 грамів.

Порівняння цін у різних місцевих закладах наведено у графіці нижче:   

Ціна вказана за 100 грамів

Скільки коштує доставка

Ми також порівняли вартість доставки з різних закладів. Зазвичай вона є безкоштовною, якщо сума замовлення становить понад 200 гривень. Так у закладі Lapizza доставка коштує 40 гривень, а при замовлення від 200 гривень – безкоштовна. Pizza pub «Дача» також пропонує безкоштовну доставку при сумі замовлення 200 гривень. Фламінго – від 150 гривень.

Безкоштовну доставку по Тернополю у закладах пропонують при замовленні від 150 до 250 гривень, в залежності від закладу. Час доставки залежатиме від навантаженості кухні та кур’єрів. Якщо в звичайний день чекати треба до години часу, то у свята треба бронювати замовлення та час доставки за кілька днів.

 Можна зробити замовлення і через служби доставки. Якщо замовляти через ресурс «Корзина» – доставка становитиме 30–45 гривень. Однак деякі заклади співпрацюють зі службою доставки і при замовлені на певну суму вона буде безкоштовна.

Доставка за допомогою Glovo коштуватиме від 25 гривень.  

А ви часто користуєтесь послугами доставки їжі? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Maksym

    На мій погляд, Маяк має найсмачнішу піцу, хоч і дорогу (однозначно варта своїх грошей). Також дуже смачна закрита піца «Кальцоне» в La Pizza, раджу скуштувати. Каштан радує своїми метровими піцами (до речі, значно вигідніше взяти одну метрову піцу, ніж три-чотири стандартні), проте двічі мені доводилося виходити з під’їзду і забирати замовлення, що трошки дратує. А якщо вам просто хочеться обжертися фаст-фудом до втрати пульсу, але у вас небагато грошей, то раджу Мо Бургер.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на вул. Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up