Партнер рубрики Події

У яких ресторанах і кафе можна сховатися під час тривоги? (ІНТЕРАКТИВНА КАРТА)

У яких ресторанах і кафе можна сховатися під час тривоги? (ІНТЕРАКТИВНА КАРТА)
  • У місті збільшують кількість укриттів. Серед них – приватні заклади, де працюють ресторани, бари, кафе, розважальні заклади, тощо. Ними можуть скористатися тернополяни під час тривоги.
  • Де знаходяться ці укриття – дивіться на інтерактивній карті.

Загалом у місті є 30 закладів торгівлі та громадського харчування, якими можуть скористатися мешканці. Більшість цих закладів розташовані у центральній частині міста – на вулиці Руській, Грушевського, бульварі Шевченка.

Читайте також:

Відео дня

Якщо тривога застала вас у ресторані. Ми дізналися, чи можна сховатися у самих закладах

Також заклади, які можуть стати укриттям є в різних мікрорайонах міста – на «Дружбі», «Сонячному», «Алясці», «Східному».

Розташування укриттів та їх адреси дивіться на інтерактивній карті:

Більшість цих укриттів знаходяться у закладах громадського харчування. У військовій адміністрації зазначають, що цими укриттями можуть скористатися всі тернополяни, а не лише працівники та клієнти закладів. Також під час повітряних тривог зможуть працювати заклади громадського харчування і магазини, які мають безпечні укриття для персоналу та відвідувачів.

На інтерактивній карті розміщення захисних споруд у Тернополі можна побачити розташування та вмістимість сховищ, протирадіаційних та найпростіших укриттів міста.

А ви ховаєтесь до укриття під час тривоги? Напишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Людмила Лєскова

    На деяких укриттях написано" з 10.00 до21.30,"а далі людям йти до підвалів з щурами?
  • Igor Sem

    Війна з 2014 року,скільки за цих 8  років в Україні і також в нашому Тернополі збудували житлових багатопоаерхівок.А хоть би одне бомбосховище.Винна у цьому верхівка влади,мерія,відділи архітектури,і самі забудівники.Крвше підземні паркінги по 12 тисяч доларів збудувати,а люди скоти,щурі...Їхні діти з жінками вже давно виїхали,або ж мають доки англійські,канадські,американські.Бабла ж вдосталь з такою захланністю і халатністю та корупцією в державі.Самі ж пеано також мають документи на виїзд,як щурі з потопаючого корабля.А ви люди бороніть Україну,бо вони повернуться.Де так добре їм всім буде як не в Україні.
  • Читач75

    Скоти, замість того щоб закінчувати цей договорняк, готують людей до підвалів, знають все наперед, значить все йде по їх плану! А ви йдіть до щурів, і радійте новим укриттям!
  • Читач72

    Не ховаюся бо на масиві Дружба ще не збудоване бомбосховище чи радіаційне бомбосховище. А в укритті під потрісканою хрущовкою та смердючими каналізаційними трубами нехай щурі ховаються. Досить себе і людей дурити не пристосованими приміщеннями від ракетних обстрілів які не відповідають вимогам бомбосховищ.

keyboard_arrow_up