Партнер рубрики Події

"Де купити колготки або канцтовари?": у продуктових магазинах міста частина товарів не продається

"Де купити колготки або канцтовари?": у продуктових магазинах міста частина товарів не продається
  • Тернополяни скаржаться, що під час карантину не можуть копити звичних товарів: чи то жіночі колготки, чи то ручки для дітей, які на дистанційному навчанні. 
  • Непродовольчі товари не продають в магазинах, навіть, якщо вони є у наявності. 

-Сьогодні зайшла в магазин побутової хімії, там, крім різноманітних засобів, ще є стелаж з капроновими колготами, на якому великими літерами написано - "НЕ ПРОДАЄТЬСЯ", - пише у соцмережі тернополянка тернополянка пані Вікторія. -Питаю продавців, чому? Відповідь - заборонили продаж. Жінки знають, як швидко рвуться такі колготки, і знають, що весною їх треба багато. Можливо, в зв'язку з карантином їх треба менше, бо більшість народу сидить удома. Але! Є жінки, які і зараз ходять на роботу, а хто навіть вдома, ходить в магазин та аптеки. 

Такі ж ситуації виникали у продуктових магазинах різних мікрорайонів міста. 

"Колготки під забороною"

Чорно-жовті стрічки або таблички з написом "Товар не продається" журналісти "20 хвилин" побачили у магазинах мережі "АТБ" та "Продлюкс".  Закриті дитячі іграшки, посуд, косметика, канцтовари. Усе що не є "першою необхідністю".

Відео дня

Проте, "товари першої необхідності" - визначення доволі абстрактне. Чи не так? У одному із магазинів, де побував наш журналіст, під забороною навіть продаж форм на Паски та прикрас у великодні кошики. 

- Ми не продаємо такі товари, відколи почався карантин, - розповідає продавчиня у магазині "Продлюкс", що на мікрорайоні "Дружба". - Поки що не знаємо коли дозволять знову продаж.

У деяких магазинах такі товари просто зникли зі стелажів. 

Проте, до прикладу в продуктових магазинах мережі "Сільпо" або "Новус" такі товари продають без обмежень. 

Полиці із непродовольчими товарами відкриті для продажу і в менших магазинчиках. 

- Нам поки що не забороняли продаж таких товарів, - каже продавчиня у одному з магазинів мережі "Смаколик". - Я вважаю, що це взагалі дурість. Ось наприклад я ходжу на роботу щодня. Що мені робити, якщо порву колготки. 

Як коментують у прес службі Тернопільської міської ради, на час карантину такі товари продавати не можна, тому, що  діє заборона діяльність непродовольчих магазинів та торгових рядів з реалізації непродовольчих товарів.

Чи продають непродуктові товари у магазинчику неподалік вашого дому? Пишіть про це у коментарях. Що думаєте про такі заборони?

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Оля

    В атб вже продають непродовольчі товари
  • гср

    чистий ідіотизм, стелаж з олією та промтоварами рядом в одному магазині, проте олію сі купити можна, а банячок ні, бо то промисловий товар, а його заборонили! точно коронавірус головного мозку!
  • Бережіть наше місто від злочинців

    Канал 112 заявив що треба вбивати котів дивітся тернополяни Коты. Кошки и коты - "Мы тоже служили Родине".Блокада Ленинграда.https://www.youtube.com/watch?v=NVmvS5WT7Sc

  • Саша Крест

    Life would be tragic if it weren't funny... Чому колготки? А, ЗЕЛЕНІ урядовці? поясніть...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up