Партнер рубрики Події

Де шукати Діда Мороза і Снігурку та що вдягнути на Новий рік

Де шукати Діда Мороза і Снігурку та що вдягнути на Новий рік

Знайти вільного Діда Мороза та Снігурку на 31 грудня досить проблематично. Фактично всіх уже розібрали ресторани. А от подбати про нове вбрання ще час є. Відома стиліст і дизайнер Наталія Стефанчук порадила, що вдягнути, аби рік був успішним.

Як Новий рік зустрінеш, так і проведеш. Так то чи ні, кожен вирішує сам. А «RIA плюс» поцікавилась, що цього року приготували для нас чарівні помічники Діда Мороза та Снігуроньки, у чому і як зустріти 2018.

Насправді знайти вільного персонажа на новорічну ніч нині майже нереально. За словами ведучої свят та професійної Снігурки Світлани Наконечної, формувати усі замовлення завершила вже місяць тому. Тернополянка вже четвертий рік поспіль зустрічає Новий рік у веселій компанії малознайомих людей у різних розважальних закладах міста. Цього разу святкову ніч також проведе в одному з ресторанів. У попередні роки з нею працювала рідна сестра-близнючка Леся. Тепер вона сама з Дідом Морозом.

Снігурка вередуватиме всю ніч

Кожна парочка цих новорічних персонажів має власні сценарії свята. За словами Світлани, вони також готують захоплююче дійство.

Відео дня

- Усіх деталей не розкриватимемо, але все ж.. наша Снігурка буде вередувати весь вечір, - посміхаючись розповідає вона. – А циганка та Снігова Королева допоможуть їй зрозуміти, що потрібно цінувати те, що вже маєш. По-суті, казка матиме свою мораль.

Коли куранти проб’ють 12 разів, Снігуронька запросить всіх підняти свої келихи. Дід Мороз розважатиме публіку та даруватиме гарний настрій.

Світлана Наконечна цьогоріч вперше працюватиме не в тандемі з сестрою, тому і для неї новорічна робоча ніч буде відрізнятися від минулорічних.

Понад 15 років поспіль благополучно вживається в образ Діда Мороза тернополянин Юрій Шкільняк. Хоча, каже, останні роки більше працює ведучим, але і про казкового персонажа – символ свята він не забуває.

Селфі-конкурс – для забави

- 31 грудня знову матиму величезний «фронт» роботи, але емоції радості, позитиву та гарного настрою, які отримую від публіки, варті всіх витрачених зусиль, - каже він. – Кожен Дід Мороз чи ведучий свята, який себе поважає, ніколи не повторює програму. Щороку – новий сценарій та забави. Дуже моїм гостям полюбився останнім часом конкурс «На найкраще селфі». Тому його з програми не викреслюю. Приміром, людині потрібно зробити кілька селфі за 30 хв: із Дідом Морозом, пляшкою шампанського, бородатим чоловіком, собакою тощо. Насміятися можна досхочу.

За роки нелегкої «служби» Діда Мороза траплялись різні курйозні випадки, зізнається пан Юрій. П’ять років тому, наприклад, його покликали зустрічати Новий рік у сауну. Святкування проходило у форматі гавайської вечірки. Дід Мороз, замість, звичного вбрання, мав бороду, червону шапку та набедренну пов’язку.

- Снігурку вибирали з присутніх дам, - сміючись говорить шоумен. – Ото вже я напарився, весь вік не забуду.

Дід Мороз впав з вікна

А якось дуже креативні замовники захотіли, аби все було за кращими традиціями. Дід Мороз у помешкання мав проникнути через вікно.

- Добре, що то був перший поверх, залазити потрібно було через дашок від підвалу. В останній момент щось пішло не так, і я просто звалився всередину кімнати з мішком за плечима. Є що згадати, і що дітям розказати, - жартує Юрій Шкільняк.

До слова, у тернополянина є дев’ятирічний син Альберт. Він свято вірить, що татко – помічник справжнього Діда Мороза. Разом із мамою, дружиною пана Юрія, вони майже щороку зустрічають Новий рік у закладах, де працює чоловік.

Остаточних розцінок ніхто з Дідів Морозів та Снігурок називати не береться. Адже все залежить від тривалості програми, її наповнення, кількості гостей тощо. У середньому ж виступ Снігурки та Діда Мороза за годину вартує 1000 грн.

Нова сукня - обов’язково

Розваги – це чудово. Але для створення казкового новорічного настрою важливо не тільки де, з ким і як, але і в чому. Тому про святкове вбрання потрібно подбати чи не в першу чергу.

Оскільки наступний рік – жовтої земляної Собаки, то в тренді будуть жовтий, коричневий, золотистий, мідний, бордовий, перламутрово-рожевий кольори.

Господиня року любить красиві речі, але вони повинні бути витонченими і вишуканими, розповідає відомий тернопільський дизайнер і стиліст Наталія Стефанчук.

- Кожна жінка, яка хоче отримувати позитивні емоції та успіх протягом наступних 365 днів, повинна заздалегідь подбати про нову, яскраву, зіркову сукню, - наголошує вона. – В образі усе має бути виразно, і в той же час зі смаком. Зупиніть свій вибір на витончених ювелірних виробах (золото, срібло), які будуть гармонійно підібрані до загального наряду.

Зазвичай стилісти та дизайнери практикують поєднання від 3 до 5 кольорів, але підбираючи колір сукні, сумочки чи взуття потрібно зважати на те, аби ці комбінації відтінків гармонійно поєднувались між собою.

Щодо взуття, воно повинно бути модельне, акуратне, пасувати до основного наряду. Так, як наступний рік – Собаки, то, за словами пані Наталії, доречно також підбирати декор із натурального хутра, наприклад, манжети, комір, або поділ одягу. Цікавими елементами можуть стати муфти, накидки і шалі.

- Ми підготували дивовижну новорічну колекцію для тернополян. Кожна сукня – вражаюча, і в одному екземплярі. Індивідуально підходимо до всіх клієнтів, - акцентує співрозмовниця.

Гарне вбрання, взуття, зачіска і манікюр – допоможуть створити незабутній святковий настрій.

- Кожна тернополянка заслуговує бути бездоганною. Тому при створенні особливого образу важливо зважати і на модні тенденції, і на те, що до душі, - завершує дизайнер.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Герасимчук Ростислав

    Діда мороза шукати в савку або в ордло.
  • Петро Білецький

    Галичани задрипані. Не Дід Мороз, а Миколай, на кряйняк Санта Клаус.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up