Де у Тернополі не буде світла

Де у Тернополі не буде світла

Про тимчасове відключення електропостачання за окуремими адресами у Тернополі повідомляє Тернопільська міська рада.

29 січня у зв’язку із ремонтними роботами, буде тимчасово припинено електропостачання в окремих житлових будинках Тернополя, а саме:

з 9:00 год. до 13:00 год. за адресами: вул. Б. Хмельницького, 2, 3, 4, 4а, 6, 6а, 8, 9а, 12, 14, 17, вул. Руська, 47, 51, 53, вул. Коперника, 1.

У міській раді просять вибачення за тимчасові незручності.

Відео дня

До слова, для своєчасного отримання інформації про планові та аварійні роботи, які проводяться за вашою адресою підписуйтеся на сіті-бот "Назар". Зробити це можна на сайті https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil  зі смартфона, в якому встановлений Viber або Telegram.

Сервіс працює в Тернополі майже два місяці. Сповіщення про планові і аварійні відключення міських комунікацій уже отримують понад 4500 тернополян.

Сіті-бот пропонує тернополянам та усім користувачам пройти коротке опитування та відповісти, які ще корисні функції ви б хотіли бачити у сервісі. Для врахування думки просимо тернополян перейти за посиланням https://forms.gle/hvfzCqK8YZk1kTt17 та заповнити відповідну форму.

За допомогою сіті-боту мешканці можуть:

–  Отримати сповіщення щодо вимкнень міських комунікацій у оселі чи на вказаній вулиці;

–  Автоматично повідомити про відсутність води, опалення чи світла у оселі, або виникнення будь-якої аварійної ситуації. Заявка у ту ж секунду надійде у систему сіті-боту і усі аварійно-диспетчерські служби працюватимуть над її вирішенням;

–  Дізнатися актуальну інформацію щодо роботи соціальних чи муніципальних служб Тернополя, їх адреси та контактних номерів телефону;

–  Оцінити роботу служб.

Приєднатися до сіті-боту «Назар» можна за лінком: https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор тримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up