Партнер рубрики Події

Десять учасників АТО отримають компенсації за землі в розмірі більше 70 тис. грн

Десять  учасників АТО отримають компенсації за землі в розмірі більше 70 тис. грн
  • Рішення про надання фінансової компенсації за земельні ділянки 10-тьом учасникам АТО прийняли на виконкомі міської ради 3 квітня.
  • Як повідомляють в міській раді, вони отримають 75 474 грн до середини квітня.

- Рішення про виплату компенсації прийняли за результатами засідання ради підтримки АТО, яка відбулася 20 березня, - коментують у міській радій. - В цю раду входять громадські організації, які об’єднують ветеранів та учасників АТО. 

Претендентів на отримання компенсації обирали за наявністю в учасників бойових дій поранень, державних нагород та особливостей сімейного стану.

Рішення, згідно з яким учасники бойових дій Тернополя замість земельної ділянки можуть отримати грошову компенсацію, міська рада прийняла ще в березні 2018 року. Перелік документів та першочерговість отримання такої компенсації за земельні ділянки затверджено "Порядком виплати грошової компенсації за земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва особам, на яких поширюється чинність Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та які зареєстровані у Тернополі"". 

Відео дня

Як повідомляють в міській раді, у 2018-ому році компенсацію в розмірі 75 тис. грн за земельні ділянки отримало шість осіб. Грошова компенсація розраховується з врахуванням базової вартості 1 кв.м. нормативної грошової оцінки земель м. Тернополя та виплачується в розмірі грошової оцінки земельної ділянки площею 0,06га. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галина Кулик Высочина

    Добра справа.
  • Vasulivna Vasul

    ВСІ  ХТО БОРОНИВ УКРАЇНУ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up