"Десяти метрів до пішохідного не було": тернополянин не проігнорував небезпечно припарковане авто

"Десяти метрів до пішохідного не було": тернополянин не проігнорував небезпечно припарковане авто
  • У центрі Тернополі водій припаркував авто за кілька метрів від пішохідного переходу. Небайдужий тернополянин викликав поліцію. Водія оштрафували. 
  • Тернополян закликають повідомляти поліцію про автомобілі, які припарковані неправильно. 

Фото автомобіля, який припаркували майже на пішохідному переході, на вул. І.Франка у групі Stupid parking Ternopil (фіксація порушень правил паркування в Тернополі) опублікував Yaroslav Kurus.

- Мені здалось, що тут не було 10 метрів до пішохідного. Дав знати про цей факт поліції, - пише пан Ярослав. - Шановні водії, не паркуйтесь так, зараз розпочався навчальний сезон і та дітвора може із за вашого авто потрапити під колеса. Бо ні вони не бачать, ні їх не видно.

Чоловік розповів, що багато перехожих були невдоволені діями водія, проте у поліцію не наважувався повідомити ніхто. Він не міг проігнорувати порушника, бо його авто обмежує оглядовість, а це могло призвести до аварій.

Відео дня

- На місце події прибули поліцейські, - повідомляють у прес-службі патрульної поліції в Тернопільській області. - Порушник отримав штраф у розмірі 255 гривень, згідно із частиною 1 статті 122 Кодексу України про Адміністративні правопорушення.

Довідка

Стаття 122. Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху

Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю (крім випадків вимушеної стоянки), а так само створення перешкод водіям з інвалідністю або водіям, які перевозять осіб з інвалідністю, у зупинці чи стоянці керованих ними транспортних засобів, неправомірне використання на транспортному засобі розпізнавального знака «Водій з інвалідністю» — тягнуть за собою накладення штрафу від шістдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (47)
  • Анонім

    ЯКЩО ВЗЯТИ ТАК РЕАЛЬНО ПО ПРАВИЛАХ...то в центрі немає де паркуватись, бо як не пішохідний, то виїзд, то перехрестя і т.д...

    Серьожа Притухла reply Анонім

    Ну і? Знести історичні будівлі для розширення доріг і парковок? Чи підземні парковки зробити у центрі міста, (що є економічно недоцільно та небезпечно, адже під містом старовинні підземні ходи)?

    Андрій reply Серьожа Притухла

    лишит як є...по можливості паркуватися по правилах...але і не міряти "на око" хто де став...."свідомий блядь найшовся"..от такі свідомі в 33р і 46-47р здавали сусідів, які закопували відро зерна, щоб комісари не забрали
  • inkognito

    Якщо є можливість пройтись з парку до центру пішки і наоборот, то на хера їхати машиною.? ось в чому питання.
  • Тарас Коковський

    Йому б до Італії поїхати викликати поліцію :-)
  • Тернопіль

    Нехай викличе до Мерседесів , лексусів і т д ...



    Зробіть парковки !!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up